ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πετράκης: « Ήταν και για μένα μια δύσκολη στιγμή η τελευταία φάση – Ίσως έπρεπε να παίξουμε και περισσότερα λεπτά»

Πετράκης: « Ήταν και για μένα μια δύσκολη στιγμή η τελευταία φάση – Ίσως έπρεπε να παίξουμε και περισσότερα λεπτά»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο “Στέλιος Κυριακίδης”, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Καρμιώτισσα και τον Απόλλωνα, ο προπονητής των “κυανολεύκων”, Γιάννης Πετράκης.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε, το ίδιο και η Καρμιώτισσα. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με εξαίρεση μία στατική φάση, δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο. Είχαμε τον έλεγχο, κάναμε ευκαιρίες και προϋποθέσεις, στις οποίες την τελευταία στιγμή δεν παίρναμε τις σωστές αποφάσεις και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Στην πρώτη ευκαιρία της μέσα από τη ροή του αγώνα, η Καρμιώτισσα σκόραρε και αυτό μας έφερε σε δύσκολη θέση, αλλά στο τέλος μας επιστράφηκε ο βαθμός της ισοπαλίας. Μας αδικεί, αλλά ήμασταν πολύ κοντά στο να χάσουμε, οπότε υπάρχει μια μικρή ικανοποίηση. Αποδεικνύεται ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, η Καρμιώτισσα δυσκόλεψε όλους τους μεγάλους.

Για μένα είναι σημαντικό ότι δημιουργούμε ευκαιρίες και ότι έχουμε την καλύτερη επίθεση, δύο εκ των κορυφαίων σκόρερ, αλλά η ικανότητα του αντίπαλου τερματοφύλακα, αποσόβησε δύο ευκαιρίες εξ επαφής. Για μένα δεν μετρά η στιγμή, αλλά όσα δείχνει ο χρόνος. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και στους παίκτες.

Δεν είχαμε ηρεμία και καθαρό μυαλό κοντά στην περιοχή, επειδή οι παίκτες ήθελαν πάρα πολύ τη νίκη. Μέσα από την πολλή δουλειά, θα βελτιώσουμε όσα πρέπει. Μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα και πιο ώριμα απ΄ ότι σήμερα.

Ήταν και για μένα μια δύσκολη στιγμή η τελευταία φάση, δεν ήξερα ποια ήταν η απόφαση του διαιτητή. Νομίζω όμως πως έγιναν πολλές καθυστερήσεις και ίσως έπρεπε να παίξουμε και περισσότερα λεπτά».

The post Πετράκης: « Ήταν και για μένα μια δύσκολη στιγμή η τελευταία φάση – Ίσως έπρεπε να παίξουμε και περισσότερα λεπτά» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top