ΚΑΙΡΟΣ: Αντίο κρύο...Ιδανικές θερμοκρασίες για Κυριακάτικες βόλτες

ΚΑΙΡΟΣ: Αντίο κρύο...Ιδανικές θερμοκρασίες για Κυριακάτικες βόλτες

Ο καιρός για σήμερα Κυριακή 7 Φεβρουαρίου.

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή

Σήμερα αρχικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις και αραιή ομίχλη αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος με παροδικές ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη ή και ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα τη Δευτέρα. Την Τρίτη αναμένεται μικρή άνοδος ενώ για την Τετάρτη μικρή πτώση, παραμένοντας όμως αισθητά πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι απέλπιδες προσπάθειες της Ολγκίν - Αναζητεί νέα ΜΟΕ- Οι κίνδυνοι για το αποτέλεσμα της νέας πενταμερούς στη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Οι απέλπιδες προσπάθειες της Ολγκίν - Αναζητεί νέα ΜΟΕ- Οι κίνδυνοι για το αποτέλεσμα της νέας πενταμερούς στη Νέα Υόρκη

Αυτοψία σε Πυρόι και Αθηένου πραγματοποιεί σήμερα η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία επέστρεψε στην Κύπρο, για ένα τελευταίο γύρο επαφών με τις δύο πλευρές, λίγο πριν από την πενταμερή της Νέας Υόρκης.

BEST OF TOTHEMAONLINE