ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Ένα μήνυμα τους στοιχίζει 300 ευρώ - Πρόστιμα για το αυτονόητο

ΚΥΠΡΟΣ: Ένα μήνυμα τους στοιχίζει 300 ευρώ - Πρόστιμα για το αυτονόητο

Σε 210 καταγγελίες πολιτών και 4 υποστατικών για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις 6:00 το πρωί του Σαββάτου μέχρι τις 6.00 πμ σήμερα, πραγματοποιήθηκαν 12.773 έλεγχοι.
 
Σημείωσε ότι οι καταγγελίες αφορούσαν κυρίως για την μη χρήση προστατευτικής μάσκας και τη μη αποστολή sms.
 
Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 2.566 έλεγχοι και προέκυψαν 47 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 4.379 έλεγχοι με 61 καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 1.111 έλεγχοι με 39 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 1.061 έλεγχοι με 8 καταγγελίες πολιτών και δύο υποστατικών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 1.237 έλεγχοι με 31 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 830 με 2 καταγγελίες πολιτών.
 
Επίσης, παγκύπρια η Τροχαία διενήργησε 1.203 ελέγχους, από τους οποίους προέκυψαν 21 καταγγελίες πολιτών. Η ΜΜΑΔ διενήργησε 317 ελέγχους, από τους οποίους προέκυψε 1 καταγγελία πολίτη.
 
Από τους 12.773 ελέγχους οι 69 αφορούσαν τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία. Από τους ελέγχους  δεν προέκυψε οποιαδήποτε παράβαση.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top