ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ρονάλντο κυνηγάει ΡΑΟΥΦΜΑΝ, Ιντζάγκι και Χόρβαθ! Το ιδιαίτερο ρεκόρ με την Ομόνοια

Ο Ρονάλντο κυνηγάει ΡΑΟΥΦΜΑΝ, Ιντζάγκι και Χόρβαθ! Το ιδιαίτερο ρεκόρ με την Ομόνοια

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε 36 ετών (5/2/1985) και κυνηγάει τον… Ράινερ Ράουφμαν!

Ο Πορτογάλος σούπερσταρ της Γιουβέντους έχει την ευκαιρία να σπάσει ακόμη ένα ρεκόρ, όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα της UEFA, και να γίνει ένας από τους τοπ σκόρερ του Τσάμπιονς Λιγκ (μαζί με τα προκριματικά) σε ηλικία 36 ετών και πάνω. Ουσιαστικά σε αυτή τη λίστα συμπεριλαμβάνονται τα γκολ που σημείωσαν στο Τσάμπιονς Λιγκ οι παίκτες από τη στιγμή που έκλεισαν 36 ετών και μετά.

Η λίστα μάλιστα με τους πρώτους 4 παίκτες σε αυτό το… ιδιαίτερο ρεκόρ περιλαμβάνει και έναν πρώην Ομονοιάτη δίπλα από τα ονόματα των Ιντζάγκι και Χόρβαθ. Τον Μάρκο Ράϊνερ Ράουφμαν φυσικά, ο οποίος σε ηλικία 36 ετών το 2003 είχε πετύχει 4 γκολ σε 4 προκριματικούς αγώνες του τριφυλλιού.

Εκείνη τη σεζόν ο τρελός Γερμανός της Ομόνοιας είχε αγωνιστεί σε 4 προκριματικούς αγώνες με την Ομόνοια. Δύο απέναντι στην Ίρτις Παβλοντάρ και δύο απέναντι στη Βίσλα Κρακοβίας με την Ομόνοια να αποκλείεται στον Β’ προκριματικό γύρο.

Ο Ράουφμαν όμως πρόλαβε να σκοράρει ένα γκολ απέναντι στην Ίρτις στην εκτός έδρας νίκη με 2-1 στις 23 Ιουλίου 2003.

Μια εβδομάδα μετά στις 30 Ιουλίου σκόραρε δύο τέρματα στη βαριά ήττα με 5-2 από τη Βίσλα και ακόμη στον επαναληπτικό του ΓΣΠ που έληξε 2-2.

Η λίστα της UEFA με τους… 36άρηδες πρώτους σκόρερ:
Πάβελ Χόρβαθ (Πλζεν) – 4 γκολ
Φιλίπο Ιντζάγκι (Μίλαν) – 4 γκολ
Ράινερ Ράουφμαν (Ομόνοια) – 4 γκολ
Λοράν Μπλαν (Μαν. Γιουνάϊτεντ) – 3 γκολ

Δείτε εδώ το δημοσίευμα της UEFA!

Επιμέλεια: Ανδρέας Χρίστου

The post Ο Ρονάλντο κυνηγάει ΡΑΟΥΦΜΑΝ, Ιντζάγκι και Χόρβαθ! Το ιδιαίτερο ρεκόρ με την Ομόνοια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top