Σοκ στο WWE: Πρώην παλαιστής έκανε αλλαγή φύλου - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ στο WWE: Πρώην παλαιστής έκανε αλλαγή φύλου - ΒΙΝΤΕΟ

Μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη βρέθηκαν οι παίκτες και οι φαν του pro wrestling όταν ο Tyler Reks προχώρησε σε αλλαγή φύλου.

Ο μέχρι πρότινος Gabe Tuft, γνωστός από το πέρασμά του στο WWE από το 2007 έως το 2014,  γνωστοποίησε στο Extra TV ότι πλέον είναι η Gabbi και εξηγεί πώς από παλαιστής, body builder, fitness guru και μηχανόβιος εξελίχθηκε σε μια γυναίκα, που λατρεύει τη διασκέδαση.

«Είναι μία πλευρά μου που ήταν κρυμμένη στις σκιές. Τώρα μπορώ να πω ότι αγαπώ τον εαυτό μου», ανέφερε η Gabbi Tuft, η οποία έχει μία κόρη εννέα ετών με την Priscilla, που παντρεύτηκε το 2002.

Όσον αφορά την αλλαγή η Gabbi παραδέχτηκε ότι έγινε αποδεχτή από το περιβάλλον της.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.