Κρίση και στην Παρί: Τα χρέη προς τους παίκτες

Κρίση και στην Παρί: Τα χρέη προς τους παίκτες

 

Το εκτιμώμενο έλλειμμα για την τρέχουσα σεζόν εκτιμάται στα 204 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην έλλειψη εσόδων από την έκδοση εισιτηρίων.

Όπως, μάλιστα, αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα «L’Equipe», η διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας οφείλει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ από τα πριμ.

Πρόκειται για χρήματα που αφορούν στην περυσινή αγωνιστική περίοδο και για το συγκεκριμένο ζήτημα οι παίκτες έχουν συζητήσει με τον τεχνικό διευθυντή, Λεονάρντο.

Υπολογίζεται ότι κάθε παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, έχει λαμβάνειν περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ, ποσό που έπρεπε να τους έχει καταβληθεί μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2020.

Η διοίκηση του συλλόγου, θέλει να επαναδιαπραγματευτεί με τους ποδοσφαιριστές γι΄ αυτό το ποσό, βασιζόμενη στο γεγονός ότι υπήρξαν λιγότεροι αγώνες που διεξήχθησαν στη Ligue 1 και στο Champions League την περασμένη σεζόν και ως εκ τούτου μικρότερη εισροή μετρητών στα ταμεία.

Πηγή: Sdna.gr

The post Κρίση και στην Παρί: Τα χρέη προς τους παίκτες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ έριξε το γάντι στην Αννίτα -Το κυπριακό πάνω από τον ΔΗΣΥ και η δύσκολη εξίσωση των Προεδρικών

Ο Αβέρωφ έριξε το γάντι στην Αννίτα -Το κυπριακό πάνω από τον ΔΗΣΥ και η δύσκολη εξίσωση των Προεδρικών

Η συζήτηση για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, μπορεί να μην έχει ακόμη επίσημα ανοίξει, στον ΔΗΣΥ, όμως, οι πρώτες κινήσεις έχουν ήδη γίνει. Και μάλιστα δημόσια.

BEST OF TOTHEMAONLINE