Άκης Πετρεντζίκης: Αυτή είναι η σύντροφος του που θα φέρει στον κόσμο το παιδί τους

Άκης Πετρεντζίκης: Αυτή είναι η σύντροφος του που θα φέρει στον κόσμο το παιδί τους

DATA[

Πριν λίγες ώρες έγινε γνωστή η είδηση πως ο Άκης Πετρετζίκης θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά και με τον ίδιο να επιβεβαιώνει το χαρμόσυνο γεγονός με τον πιο γλυκό τρόπο ποστάροντας μια φωτογραφία στα social media του να δείχνει μεγάλη ανυπομονησία

Το πρωί της Κυριακής η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα» μας έδειξε πρώτη φορά την αγαπημένη του που ακούει στο όνομα Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και εργάζεται ως νοσοκόμα.

Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι πριν από λίγο καιρό αναζητούσε ένα σπίτι στη Γλυφάδα για να στεγάσει τον έρωτά του αλλά και την οικογένειά του που σε λίγους μήνες θα μεγαλώσει!

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.