ΚΥΠΡΟΣ: Σοβαρός τραυματισμός 14χρονου σε αγώνα μότοκρος, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο - Τραυμάτισε και θεατή

ΚΥΠΡΟΣ: Σοβαρός τραυματισμός 14χρονου σε αγώνα μότοκρος, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο - Τραυμάτισε και θεατή

Στο Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρθηκε ανήλικος  αναβάτης αγωνιστικής μηχανής μετά από τον σοβαρό του τραυματισμό σήμερα σε  πίστα μοτοκρός του χωριού Μακούντα, στο διαμέρισμα Πόλεως Χρυσοχους. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την διάρκεια προπόνησης για αγωνιστικές μοτοσικλέτες για μοτοκρός ένας ανήλικος 14 ετών αναβάτης αγωνιστικής μηχανής έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται  και κτύπησε έναν από τους παρευρισκόμενους Ελληνοκύπριο ηλικίας 29 ετών.

Τα δύο πρόσωπα διακομίσθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρός ο ανήλικος φέρει κάταγμα σπονδύλου και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε για περαιτέρω περίθαλψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Ο 29χρονος παραμένει  για περαιτέρω νοσηλεία στο Νοσοκομείο Πάφου.

Τα αίτια της πρόκλησης του δυστυχήματος διερευνώνται.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ζελένσκι πριν τη συνάντηση με Τραμπ: «Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη»

Ζελένσκι πριν τη συνάντηση με Τραμπ: «Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη»

Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατηγόρησε ευθέως τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν ότι «δεν θέλει ειρήνη», μετά τη μεγαλύτερη σε διάρκεια αεροπορική επίθεση της χρονιάς στην ουκρανική πρωτεύουσα, την ώρα που το Κίεβο επιχειρεί να ενισχύσει τη διπλωματική του θέση ενόψει πιθανής ειρηνευτικής συμφωνίας.