Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την διάρκεια προπόνησης για αγωνιστικές μοτοσικλέτες για μοτοκρός ένας ανήλικος 14 ετών αναβάτης αγωνιστικής μηχανής έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται και κτύπησε έναν από τους παρευρισκόμενους Ελληνοκύπριο ηλικίας 29 ετών.
Τα δύο πρόσωπα διακομίσθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρός ο ανήλικος φέρει κάταγμα σπονδύλου και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε για περαιτέρω περίθαλψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Ο 29χρονος παραμένει για περαιτέρω νοσηλεία στο Νοσοκομείο Πάφου.
Τα αίτια της πρόκλησης του δυστυχήματος διερευνώνται.
ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




