Τροχαίο ατύχημα για παίκτη της Δόξας – Η κατάσταση της υγείας του

Τροχαίο ατύχημα για παίκτη της Δόξας – Η κατάσταση της υγείας του

Τροχαίο ατύχημα είχε το Σάββατο ο ποδοσφαιριστής της Δόξας, Μέσκα.

Ο παίκτης της προσφυγικής ομάδας… έκοψε ένα τένοντα στο δεξί του γόνατο και απεκόμισε και χτύπημα στο κεφάλι από το τροχαίο, κάτι που τον οδήγησε στο χειρουργείο για επέμβαση.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα αξιολογηθεί το όλο πρόβλημα και το πως κύλησε η επέμβαση, για να ξεκαθαρίσει το πόσο διάστημα θα μείνει εκτός δράσης.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι αυτό στον τένοντα.

Η κατασταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.

The post Τροχαίο ατύχημα για παίκτη της Δόξας – Η κατάσταση της υγείας του appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE