Ούτε μία, ούτε δύο αλλά ΤΡΕΙΣ κινήσεις από τον Πουρσαϊτίδη στο ημίχρονο

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά ΤΡΕΙΣ κινήσεις από τον Πουρσαϊτίδη στο ημίχρονο

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-1 από τον Εθνικό Άχνας για τον αγώνα της 23ης αγωνιστικής και ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έκανε τριπλή κίνηση στο ημίχρονο για να αλλάξει την κακή εικόνα της ομάδας του.

Οι γαλαζοκίτρινοι, πήραν κεφάλι στο σκορ, όμως η ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους μέσα σε 5′ λεπτά έφερε «τούμπα» το παιχνίδι.

Για να βελτιώσει την άσχημη παρουσία του ΑΠΟΕΛ, ο Ελλαδίτης έκανε τριπλή αλλαγή με τους Κλωναρίδη, Ζόρζε και Σατσιά να αντικαθιστούν τους Ντε Βινσέντι, Βινίσιους και Μπερν.

The post Ούτε μία, ούτε δύο αλλά ΤΡΕΙΣ κινήσεις από τον Πουρσαϊτίδη στο ημίχρονο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE