ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χαραλάμπους: «Κάναμε κάτι που δεν μπορεί να κάνει κάποιος εύκολα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ»

Χαραλάμπους: «Κάναμε κάτι που δεν μπορεί να κάνει κάποιος εύκολα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ»

Οι δηλώσεις του Ηλία Χαραλάμπους, προπονητή του Εθνικού Άχνας, στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Όλα όσα είπε: 

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα στο ΓΣΠ. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Από την αρχή δεχτήκαμε ένα γκολ, όμως ευτυχώς αρχίσαμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Γυρίσαμε το παιχνίδι πριν το ημίχρονο, κάτι που δεν είναι εύκολο να κάνει κάποιος κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε 1-2, ίσως και περισσότερες ευκαιρίες για τρίτο γκολ, δεν τα καταφέραμε. ισοφαριστήκαμε, μας έκανε το έργο μας ακόμα πιο δύσκολο, όμως τα παιδιά έδειξαν ψυχικές δυνάμεις και πετύχαμε τρίτο γκολ. Κινδυνεύσαμε αρκετά να ισοφαριστούμε, είχαμε και λίγη τύχη, αλλά κρατήσαμε το σκορ που είναι πολύ σημαντικό. Στα τελευταία λεπτά είχαμε ευκαιρίες να κάνουμε το σκορ μεγαλύτερο. Συγχαίρω τα παιδιά για τη μεγάλη νίκη. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν έχουμε χρόνο για πανηγύρια. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, πάμε για να κερδίσουμε. Καλή συνέχεια στον ΑΠΟΕΛ».

The post Χαραλάμπους: «Κάναμε κάτι που δεν μπορεί να κάνει κάποιος εύκολα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top