Κέρκεζ: «Χωρίς αυτά δεν κερδίζεις…»

Κέρκεζ: «Χωρίς αυτά δεν κερδίζεις…»

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, μετά την εντός έδρας νίκη επί της Πάφος FC μιλώντας στη δημοσιογραφική διάσκεψη είπε τα εξής: 

«Πρώτα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ξέραμε τι θα γίνει σήμερα, είμαι σίγουρος για τον Στηβ. Θα γίνει καλύτερη η Πάφος. Βλέπετε τη διαφορά. Πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Νομίζω δεύτερο ημίχρονο κοντρολάραμε και ήταν πιο εύκολο. Σίγουρα το παιχνίδι του πρώτου ημιχρόνου δεν πρέπει να ξανά εμφανιστεί. Σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Δεν πρέπει να έχουμε πανικό, να έχουμε ενθουασιασμό αλλά όχι πανικό. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Συνεχίζουμε».

Τι δεν πήγε καλά στο πρώτο ημίχρονο; «Το πρέσινγκ, το πάθος δεν τα είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Χωρίς αυτά δεν κερδίζεις».

Για τα νέα αποκτήματα: «Πάντα είναι δύσκολο για τους καινούργιους, πρέπει να βρουν ρυθμό. Φέραμε καλούς παίκτες. Θα μας βοηθήσουν».

 

The post Κέρκεζ: «Χωρίς αυτά δεν κερδίζεις…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE