ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι πορτιέρο που… «ΨΑΡΕΨΑΝ» τους παίκτες της ΑΕΛ και το ΔΟΚΑΡΙ – Τα 4 χαμένα πέναλτι από 3 παίκτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι πορτιέρο που… «ΨΑΡΕΨΑΝ» τους παίκτες της ΑΕΛ και το ΔΟΚΑΡΙ – Τα 4 χαμένα πέναλτι από 3 παίκτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Με το πέρας της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας η ΑΕΛ μετράει 4 χαμένα πεναλτι για τον φετινό μαραθώνιο.

Τα δύο πέναλτι τα έχασε ο Ριέρα, αν και το ένα είχε… ριμπάουντ τον ίδιον που σκόραρε μετά.  Από ένα πέναλτι έχασαν Μαέ και Μπάμπιτς.

Οι δύο τερματοφύλακες που απέκρουσαν τα πέναλτι του Ριέρα, ήταν ο Ιωακείμ Τούμπας της Καρμιώτισσας για τη 17η αγωνιστική στο «Στέλιος Κυριακίδης».  Στο 8ο λεπτό ο νεαρός πορτιέρο απέκρουσε το πέναλτι του Ριέρα, αλλά στην επιστροφή της η μπάλα στον παίκτη της ΑΕΛ την έστειλε στα δίκτυα του Τούμπα. Παρόλα αυτά ήταν το πρώτο χαμένο πέναλτι του Ριέρα για την τρέχουσα σεζόν.  Το δεύτερο του Ισπανού μεσοεπιθετικού της ΑΕΛ ήταν αυτό στην 20η αγωνιστική στο «Τάσος Μάρκου» απέναντι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου (15-01-2021), όπου ο Γκαντσέφσκι έπεσε στη δεξιά του γωνιά και απέκρουσε σε κόρνερ.

Δείτε το πέναλτι Ριέρα στο Καρμιώτισσα-ΑΕΛ:

Δείτε το πέναλτι Ριέρα στο ΕΝΠ-ΑΕΛ στο πιο κάτω βίντεο στο 0:45 / 7:28:


Το χαμένο πέναλτι του Μαέ με την ΑΕΚ στο ντέρμπι του Τσιρείου τη 18η αγωνιστική (06-01-2021), όπου η εκτέλεση του έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Τόνιο.

Δείτε το πέναλτι στο πιο κάτω βίντεο από το 7:00 / 8:05:

Το τέταρτο χαμένο πέναλτι της ΑΕΛ ήταν αυτό για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο Τσίρειο Στάδιο απέναντι στην Πάφο FC, όπου ο Μπάμπιτς αστόχησε από τα 11 μέτρα, με τον Ρούτκο να πέφτει στη δεξιά του γωνιά και να αποκρούει.

Δείτε το πέναλτι στο πιο κάτω βίντεο από το 3:33 / 5:21:

Σ.Ν.

The post Οι πορτιέρο που… «ΨΑΡΕΨΑΝ» τους παίκτες της ΑΕΛ και το ΔΟΚΑΡΙ – Τα 4 χαμένα πέναλτι από 3 παίκτες (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top