ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έκτακτη σύσκεψη της Κυβέρνησης για αυστηροποίηση των μέτρων - Έρχεται σκληρότερο lockdown στην Αττική

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έκτακτη σύσκεψη της Κυβέρνησης για αυστηροποίηση των μέτρων - Έρχεται σκληρότερο lockdown στην Αττική

Αποφάσεις για αυστηροποίηση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό αναμένεται να λάβει εντός των επόμενων ημερών η ελληνική Kυβέρνηση.

Στις 13:30 έχει προγραμματιστεί, στο Μέγαρο Μαξίμου, έκτακτη σύσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, τον Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα, προκειμένου να αξιολογηθεί η επιδημιολογική κατάσταση.
 
Μιλώντας, νωρίτερα, σήμερα σε τηλεοπτικό σταθμό, ο Έλληνας Yπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας σημείωσε ότι με τα σημερινά δεδομένα η πρότασή του προς την Επιτροπή θα είναι υπέρ ενός σκληρού lockdown στην Αττική.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE