ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έκτακτη σύσκεψη της Κυβέρνησης για αυστηροποίηση των μέτρων - Έρχεται σκληρότερο lockdown στην Αττική

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έκτακτη σύσκεψη της Κυβέρνησης για αυστηροποίηση των μέτρων - Έρχεται σκληρότερο lockdown στην Αττική

Αποφάσεις για αυστηροποίηση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό αναμένεται να λάβει εντός των επόμενων ημερών η ελληνική Kυβέρνηση.

Στις 13:30 έχει προγραμματιστεί, στο Μέγαρο Μαξίμου, έκτακτη σύσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, τον Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα, προκειμένου να αξιολογηθεί η επιδημιολογική κατάσταση.
 
Μιλώντας, νωρίτερα, σήμερα σε τηλεοπτικό σταθμό, ο Έλληνας Yπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας σημείωσε ότι με τα σημερινά δεδομένα η πρότασή του προς την Επιτροπή θα είναι υπέρ ενός σκληρού lockdown στην Αττική.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει για την ΕΔΕΚ, με τα μέλη του κόμματος να καλούνται στις 5 Σεπτεμβρίου να επιλέξουν τον νέο Πρόεδρο, σε μια εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται στη σκιά μιας παρατεταμένης εσωστρέφειας και έντονης δημόσιας αντιπαράθεσης, για την ίδια την εκλογική διαδικασία.