Στο Ισραήλ μεταβαίνει την Κυριακή ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Στο Ισραήλ μεταβαίνει την Κυριακή ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κυριάκου Ι. Κούσιου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης θα μεταβεί στο Ισραήλ, την Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, κατόπιν πρόσκλησης του Πρωθυπουργού του Ισραήλ κ. Βενιαμίν Νετανιάχου.

Κατά τη μονοήμερη παραμονή του στο Ισραήλ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον κ. Νετανιάχου, στις 6 το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, οι εξελίξεις στο Κυπριακό, οι διμερείς σχέσεις, η επικρατούσα κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, οι προσπάθειες για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς και θέματα που άπτονται του τομέα της Ενέργειας και του Τουρισμού.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύουν ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κυριάκος Ι. Κούσιος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η νέα ΕΔΕΚ της Σοφίας: Η 27χρονη πρόεδρος που καλείται να κλείσει έναν κύκλο εσωστρέφειας

Η νέα ΕΔΕΚ της Σοφίας: Η 27χρονη πρόεδρος που καλείται να κλείσει έναν κύκλο εσωστρέφειας

Από την εκλογική ήττα και τον εσωκομματικό εμφύλιο, στη νέα εποχή-Το καθαρό μήνυμα της κάλπης, οι πληγές που παραμένουν ανοιχτές και η δύσκολη αποστολή της νέας προέδρου

BEST OF TOTHEMAONLINE