Ο Ενσούε ΞΕΣΠΑΣΕ: «Ξέρω ότι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι πολύ θυμωμένος, λυπημένος, απογοητευμένος – Απολογούμαι από καρδιάς»

Ο Ενσούε ΞΕΣΠΑΣΕ: «Ξέρω ότι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι πολύ θυμωμένος, λυπημένος, απογοητευμένος – Απολογούμαι από καρδιάς»

Μετά και τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα του ΑΠΟΕΛ, που τον έφεραν σε δυσμενή θέση, ο Εμίλιο Ενσούε με μια μακροσκελή ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστειλε το δικό του μήνυμα.

Ο πολιτογραφήεμνος Ισπανός έγραφε: Ξέρω ότι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι πολύ θυμωμένος, λυπημένος, απογοητευμένος και νιώθει ότι οι παίκτες δεν σέβονται ή ακόμα και δεν αξίζουν να φοράει αυτή την ιστορική και πολύτιμη φανέλα που δοξάστηκε και καθιέρωσε τον ΑΠΟΕΛ ως την καλύτερη ομάδα στην Κύπρο.

Διαβάστε στο themasports όλο το κείμενο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πική: Το διπλωματικό παράθυρο για το Κυπριακό πρέπει να αξιοποιηθεί

Πική: Το διπλωματικό παράθυρο για το Κυπριακό πρέπει να αξιοποιηθεί

Η Κυπριακή Δημοκρατία στηρίζει την ενισχυμένη προσπάθεια του ΓΓ των ΗΕ, επενδύει στο αυξημένο ενδιαφέρον της ΕΕ και θεωρεί σημαντικό τον διορισμό του ειδικού εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Κυπριακό, δήλωσε η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Ειρήνη Πική, σημειώνοντας παράλληλα ότι το υφιστάμενο διπλωματικό παράθυρο πρέπει να αξιοποιηθεί με ενότητα, σοβαρότητα και εθνική αυτοπεποίθηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE