ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πάφος: Έπεσε να κοιμηθεί και είδε άγνωστη γυναίκα πάνω από το κεφάλι της – Φέρεται να καταγγέλθηκε ξανά η συγκεκριμένη

Πάφος: Έπεσε να κοιμηθεί και είδε άγνωστη γυναίκα πάνω από το κεφάλι της – Φέρεται να καταγγέλθηκε ξανά η συγκεκριμένη

Η  Αστυνομία Πάφου διερευνά υπόθεσης επαιτείας μετά από περιστατικό εισόδου γυναίκας σε κατοικία πλησίον της συνοικίας Αποστόλου Παύλου, περιοχή Τσακαριάν, με σκοπό την επαιτεία. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ιδιοκτήτρια της κατοικίας είχε ξαπλώσει προκειμένου να αναπαυτεί, όταν είδε πάνω από το κεφάλι της την άγνωστη η οποία στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσαν πολίτες στην Αστυνομία, η γυναίκα φέρεται να περιφέρεται στις υπεραγορές αλλά και στις κατοικίες της περιοχής της Λεωφόρου Ελλάδος και της είχε επιβληθεί πρόστιμο ύψους 85 ευρώ, φαίνεται όμως να μην έχει συμμορφωθεί. 

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση στους πολίτες να είναι προσεκτικοί από επιτήδειους για τα φαινόμενα επαιτείας. Καλεί επιπρόσθετα τους πολίτες να είναι επιφυλακτικοί σε προσεγγίσεις από άγνωστα πρόσωπα και να μην τηρούν στάση τυφλής εμπιστοσύνης προς τον οποιονδήποτε άγνωστο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε αρκετές περιπτώσεις άγνωστα πρόσωπα προσεγγίζουν πολυσύχναστα μέρη, δρόμους, και οικίες ζητώντας οικονομική βοήθεια και προβάλλοντας διάφορους ισχυρισμούς.

Οι επιτήδειοι συχνά επιλέγουν να επισκέπτονται κατοικίες όπου διαμένουν ευάλωτα, ηλικιωμένα πρόσωπα, είτε για πλανοδιοπώληση αντικειμένων, είτε ζητώντας οικονομική βοήθεια με παρόμοιες ψευδείς προφάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top