ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπεργκ: «Ήταν ομαδική η παρουσίας μας – Το αήττητο σερί μας δίνει αυτοπεποίθηση»

Μπεργκ: «Ήταν ομαδική η παρουσίας μας – Το αήττητο σερί μας δίνει αυτοπεποίθηση»

Όλα όσα είπε ο Χένινγκ Μπεργκ, προπονητής της Ομόνοιας, στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης για την 24η αγωνιστική, ενάντια στη Νέα Σαλαμίνα.

Οι δηλώσεις του: 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το τρίποντο. Σκοράραμε δύο πολύ όμορφα γκολ. Συνολικά ήταν εντάξει η εμφάνιση μας. Αξίζαμε να νικήσουμε και ήταν μια καλή εμφάνιση».

Ποιοι ποδοσφαιριστές ξεχώρισαν και ένα σχόλιο για Τσέποβιτς και Λέζιακς: «Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και για να κερδίσεις πρέπει όλοι να έχουν συμμετοχή και να αποδώσουν. Ήταν μια ομαδική προσπάθεια και εμφάνιση. Πέτυχε δύο γκολ ο Τσέποβιτς και ήταν ωραίος ο τρόπος. Γενικά ήταν η ομαδική μας παρουσία καλή. Ο Κούσουλος με τον Γκόμεθ έλεγξαν το παιχνίδι, όπως ο Λούφτνερ και ο Λανγκ στην άμυνα. Στα άκρα οι Αστάντε και Λοΐζου. Γενικά όλα τα παιδιά έπαιξαν καλά και προσπάθησαν. Όπως είπα ήταν ομαδική η παρουσία μας».

Αν ο Τσέποβιτς είναι ο επιθετικός που έλειπε από την Ομόνοια: «Ναι. Ταιριάζει με τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, για αυτό τον αποκτήσαμε. Δουλεύουμε στη φυσική του κατάσταση και τη φρεσκάδα του. Σιγά σιγά αρχίζει και μπαίνει στο παιχνίδι μας».

Για το αήττητο σερί των 14 αγώνων: «Σίγουρα όταν κερδίζεις και έχεις καλή απόδοση έρχεται και η ψυχολογία. Για παράδειγμα σήμερα είχαμε αυτοπεποίθηση γιατί έχουμε νίκες, επιτυχίες. Ήμασταν συμπαγείς στην άμυνα, πετύχαμε δύο γκολ και γιατί να μην έχουμε άλλωστε αυτοπεποίθηση».

The post Μπεργκ: «Ήταν ομαδική η παρουσίας μας – Το αήττητο σερί μας δίνει αυτοπεποίθηση» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top