ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δαμιανού: «Η Ομόνοια ίσως έκανε τις πιο λίγες της ευκαιρίες – Είχαμε τρεις ξεκάθαρες φάσεις»

Δαμιανού: «Η Ομόνοια ίσως έκανε τις πιο λίγες της ευκαιρίες – Είχαμε τρεις ξεκάθαρες φάσεις»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Νέας Σαλαμίνας στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού ενάντια στην Ομόνοια, για την 24η αγωνιστική.

Όλα όσα είπε: 

«Παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα σήμερα. Το παιχνίδι ήταν των λίγων ευκαιριών και για τις δύο ομάδες. Η Ομόνοια ευτύχησε να σκοράρει δύο γκολ και εμείς στις φάσεις που είχαμε δεν το καταφέραμε. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να επικεντρωθούμε στα δύο παιχνίδια που έχουν μείνει μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας και να πάρουμε όσο το δυνατό πιο πολλούς βαθμούς».

Αν μπορεί η Νέα Σαλαμίνα να προλάβει το τρένο της εξάδας: «Όλα τα παιδιά προσπαθούν. Η Ομόνοια σήμερα ίσως να έκανε τις λιγότερες ευκαιρίες, λόγω του ότι προσπαθήσαμε πολύ καλά».

Για το ότι δεν απείλησε επιθετικά η ομάδα του: «Κάναμε τρεις ευκαιρίες ξεκάθαρες. Με Καμισόκο, Βάγκνερ και Πική. Απέναντι στην Ομόνοια στο ΓΣΠ δεν θα κάνεις 7 ευκαιρίες, θα κάνεις τρεις. Είχαμε επιθετικότητα, προσπαθήσαμε να απειλήσουμε».

The post Δαμιανού: «Η Ομόνοια ίσως έκανε τις πιο λίγες της ευκαιρίες – Είχαμε τρεις ξεκάθαρες φάσεις» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top