ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Αυτό είναι το όχημα που δέχθηκε πυροβολισμούς - Απο θαύμα γλύτωσε ο οδηγός

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Αυτό είναι το όχημα που δέχθηκε πυροβολισμούς - Απο θαύμα γλύτωσε ο οδηγός

Άμεση και πλήρη η κινητοποίηση της αστυνομίας και συγκεκριμένα του  Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε γύρω στις 6.45 το βράδυ της Τρίτης 9 Φεβρουαρίου 2021, εναντίον γνωστού προσώπου στις Αρχές. 

Για εξιχνίαση της απόπειρας φόνου, μέλη του ΤΑΕ βρέθηκαν στην σκηνή όπου ξεκίνησαν έρευνες για τεκμήρια και καταθέσεις.

Μέχρι στιγμές απο τις εξετάσεις φαίνεται πως ο ή οι δράστες επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα τη στιγμή που πυροβόλησαν το όχημα που οδηγούσε ο γνωστός στις αρχές άντρας.

Το σκηνικό διαδραματίστηκε στην περιοχή των Χαλεπιανών ενώ φαίνεται πως το υποψήφιο θύμα συνέχισε την πορεία του χιλιόμετρα μετά την επίθεση όπου και ακινητοποίησε το αυτοκίνητο του, ενημερώνοντας τις Αρχές.

Απο μια πρώτη ματιά φαίρεται οι πυροβολισμοί να είναι πάνω απο τρείς και στην πλευρά του οδηγού. Ως θαύμα χαρακτηρίζεται το γεγονός οτι ο οδηγός δεν τραυματίστηκε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Φωτογραφίες απο τη σκηνή και το αυτοκίνητο

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top