Λευκωσία – Απόπειρα φόνου: Έψαχναν για κάλυκες με τα φανάρια – Μαρτυρία για μοτοσικλέτα με δύο δράστες

Λευκωσία – Απόπειρα φόνου: Έψαχναν για κάλυκες με τα φανάρια – Μαρτυρία για μοτοσικλέτα με δύο δράστες

Έχουν διακοπεί και θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες της Αστυνομίας σχετικά με την απόπειρα φόνου που σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης 9/2 στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με  όσα μεταδώσαμε όχημα στο οποίο επέβαινε 38χρονος, γνωστός στις Αρχές, δέχθηκε αριθμό πυροβολισμό στο δρόμο Χαλεπιανών- Τσερίου με αποτέλεσμα να αναπτύξει ταχύτητα και να διαφύγει.

Άμεσα ειδοποίησε την Αστυνομία με την σκηνή να έχει αποκλειστεί από τα μέλη της Δύναμης που ξεκίνησαν έρευνες προς εντοπισμό των δραστών. Χαρακτηριστικό είναι ότι με τη βοήθεια φαναριών έψαχναν για κάλυκες σε ένα βράδυ που τη πρωτεύουσα σκέπασε πυκνή ομίχλη.

Αναμένεται να εξεταστεί και κλειστό κύκλωμα από πρατήριο υγρών καυσίμων ενώ σύμφωνα με μαρτυρία του θύματος είδε δύο πρόσωπα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα σε χωράφι απέναντι από το βενζινάδικο.

Η σκηνή φρουρείται από την Αστυνομία ενώ ο 38χρονος αναμένεται να κληθεί για κατάθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα, το απόγευμα, στο Στρασβούργο, όπου αύριο, 20 Ιανουαρίου 2026, θα προσφωνήσει την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το πολιτικό της αποτύπωμα για το επόμενο εξάμηνο, υπό το κεντρικό μήνυμα «Μια Αυτόνομη Ένωση. Ανοικτή στον Κόσμο», με έμφαση σε μια Ευρώπη που ενισχύει τη στρατηγική της αυτονομία, την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητά της μέσα σε ένα περιβάλλον αυξημένων γεωπολιτικών προκλήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE