ΕΚΤΑΚΤΟ: Σεισμός στην Κρήτη

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σεισμός στην Κρήτη

Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (09.02.2021) στα ανοιχτά της Κρήτης.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 9 το βράδυ και είχε ένταση 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Το επίκεντρό του ήταν 31 χιλιόμετρα βόρεια – βορειοανατολικά της Κισσάμου Χανίων ενώ το εστιακό του βάθος υπολογίζεται στα 15 χιλιόμετρα.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE