ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΑΛΕΚΚΟΣ: «Τα λέμε εμείς και φαινόμαστε οι κακοί και είμαστε άνεργοι» – Ηχηρές ΑΤΑΚΕΣ για Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, Λέζιακς, Πίττα και όχι μόνο (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΑΛΕΚΚΟΣ: «Τα λέμε εμείς και φαινόμαστε οι κακοί και είμαστε άνεργοι» – Ηχηρές ΑΤΑΚΕΣ για Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, Λέζιακς, Πίττα και όχι μόνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βράδυ της Τρίτης (09-02-2021) ο Κώστας Μαλέκκος ήταν καλεσμένος ζωντανά της διαδικτυακής εκπομπής Podcast Talks με παρουσιαστές τους Βάσο Ηλιάδη και Μάριο Νεοφύτου.

Είπε πάρα πολλά σημαντικά, ενδιαφέροντα πράγματα ο Κώστας Μαλέκκος. Αναλυτικά οι πιο σημαντικές τοποθετήσεις του:

-Για το πως βλέπει τη μάχη του τίτλου: «Κακά τα ψέματα η Ομόνοια παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά έχει αρκετά ματς και οι 4 ομάδες μέχρι τέλους έχουν τις πιθανότητες τους».

-Για τον παίκτη που ξεχώρισε: «Εάν δεν πουμε τον Λέζιακς της Ομόνοιας είμαστε εγκληματίες. Κάνει μία απίστευτη χρονιά. Μα τούτοι οι προπονητές μα ακόμα δεν εκαταλάβαν πως αριστερά πρέπει να τον μαρκάρουν; Ένας από τους παίκτες που θυμάμαι ότι τον έχει μαρκάρει πολύ καλά, τον έκοψα αρκετά, ήταν ο Φιλιώτης. Είδαμε τι παίκτης είναι και τι μπορεί ο Λέζιακς να κάνει και σήμερα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα και την προηγούμενη αγωνιστική με Δόξα».

-«Καμιά φορά νιώθω ευτυχισμένος που δεν τα βρίσκω με κανέναν παράγοντα που δεν έχω ομάδα».

-Για άλλο παίκτη που ξεχωρίζει: «Τον παίκτη που είναι στην Καρμιώτισσα, τον Ρομό, εγώ τον έφερα, όχι τον έφερε ο Τορναρίτης, εμένα μου αρέσει υπερβολικά και είναι από τους κύριους λόγους που στην Καρμιώτισσα βλέπουμε το ποδόσφαιρο που παίζει».

-«Δεν έχουν μεγάλες ομάδες έτσι αμυντικό, όπως τον μπαράνοφ της Καρμιώτισσας».

Για τους Κύπριους: «Ο Τζιωνής, ο Λοΐζου, ο Μαλεκκίδης που πήγε και μπήκε αμέσως στην ενδεκάδα του Απόλλωνα, ο φίλος μου ο Ρουσιάς, εάν δεν ήταν οι 14 ομάδες, ήταν να τους δούμε; Ο Ρουσιάς ως χθες έβαλε 6 γκολ και η πάσα που εκανε, τον ξέρουμε από Εθνικές τι παίκτης είναι, το ξέρουμε ότι καταστρέφουμε αυτούς τους παίκτες, αυτά τα μωρά, 17 χρονών πρέπει να παίζεις μάππα σήμερα»!

Για ΑΠΟΕΛ: «Ο ΑΠΟΕΛ φέτος που την έπαθε; Την έπαθε στον προγραμματισμό και ιδού τα αποτελέσματα με 16 μεταγραφές. Και εγώ λέω δεν είναι όλοι άχρηστοι, όμως, ο τρόπος που διαχειρίστηκαν με τόσες μεταγραφές, όπως προχθές ο σέντερ μπακ που ήρθε, ο Βινίσιους, λόγω πανικού, τον βάζουμε μέσα, δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός παίκτης»

Για ΚΟΠ: «Ελπίζω ότι θα κάτσουν να κάνουν έναν προγραμματισμό τριών χρόνων με σημασία στη Β΄ κατηγορία για να έρθουν αποτελέσματα.  Δεν έκαναν κάτι σωστό. Κατηγορούμε την ΚΟΠ, οι οποίοι, σίγουρα, δουλεύουν 24 ωρες τη μέρα, προσπαθούν, τα αποτελέσματα, δη των Εθνικών ομάδων, δεν τους δικαιώνουν.  Έχουν ευθύνες και έπρεπε ήδη να παραιτήσουν και δη στο θέμα της επιλογής του ομοσπονδιακού προπονητή, Βάλεμ. Αυτοί που είναι εκεί δεν έχουν παίξει ποδοσφαιρο. Έπρεπε να έχουν άτομα που έπαιξαν και είχαν στόχο πρωταθλητισμό κατά την καριέρα τους. Δεν γίνεται ένας Οκκάς να μην είναι πουθενά για παράδειγμα».

Για την παρουσία VAR στο πρωτάθλημα: «Το VAR έπρεπε να ξεκινήσει από φιλικά παιχνίδια, από τη β΄ κατηγορία να εξασκηθούν όλοι και μετά…  Τα λέμε και φαινόμαστε εμείς οι κακοί, για αυτό είμαστε άνεργοι ένα χρόνο, αλλά πάλι θα τα λέμε!».
Για τον παίκτη του Απόλλωνα, Ιωάννη Πίττα: «Το Πιττούι μου, νιώθω ευτυχισμένος γιατί όταν ήταν 17 χρονών τον πήρα στα u21 στη Λευκορωσία και πάλευε με θηρία μέσα σε μηδέν βαθμούς, έδειχνε από τότε, ότι είναι λίρα 100 για Απόλλωνα, έχει και τον παπά του που τον συμβουλεύει και τον δικαιώνει. Ένας λόγος που δεν τα παραίτησε είναι ο Πάμπος Πίττας, όταν πήγε στην ΕΝΠ και επέστρεψε».
-«Είναι καλό όταν υπάρχουν παίκτες που έχουν πατεράδες που έπαιξαν για χρόνια στα γήπεδα μας, όπως είναι ο Σπόλιαριτς, είναι ο πίττας, εμείς κάναμε κόρες (γέλια)».
Η άποψη του για τα προβλήματα και τη δύσκολη θέση που είναι σήμερα ο ΑΠΟΕΛ: «Ούτε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, ούτε είμαι κοντά. Γενικά θα μιλήσω… Έγιναν λάθη ειναι πασιφανές. αν την τελευταία βδομάδα, όταν ήρθε και η ήττα από Εθνικό και ταρακουνήθηκαν όλοι, βλέπεις τα σχόλια είναι πιο ήπια. Η κριτική προς τον Πρόδρομο όταν η ομάδα δεν ήταν καλή από την αρχή ήταν σωστή; Η τόση κριτική; Για μένα όχι. Έγιναν κάποια λάθη, συμφωνούμε, προσπάθησε να διορθώσει, με ερχομούς νέων προπονητών, θέλει ηρεμία, αυτή τη στιγμή βλέπω έναν πανικό ακόμη και με Πουρσαϊτίδη, αυτό που θα πω εγώ είναι ότι βάλε τον εαυτό σου μες τα αποδυτήρια του ΑΠΟΕΛ, θα έμπαινε μέσα ο πρόεδρος και θα έλεγε «Είμαστε ο ΑΠΟΕΛ πάμε να κερδίσουμε…». Αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να κτυπήσεις παιχνίδι. Πρέπει να αλλάξει αυτό το δεδομένο. Δεν μπορείς να παίζεις με 7 επιθετικούς. Θέλουν όλοι να πάνε για γκολ και δεν μαρκάρει κανένας. Θέλεις κάπποια ηρεμία για να έρθουν τα αποτελέσματα.
Για παράδειγμα τον Μερκη γιατί δεν τον βαλουν; Επειδή επικρατεί ένας πανικός και επειδή με ενα λάθος, ή πχ ο Ντε Βινσέντι, ο Ζαχίντ… νιώθω ότι ο πανικός που επικρατεί στον κόσμο είναι και μέσα στα αποδυτήρια, διότι με μία νικη αύριο στον ολυμπιακό ανατρέπονται τα πάντα. Με το ποδόσφαιρο που παίζει δεν δικαιούται να μπει εξάδα, όμως και οι άλλοι χάνουν χάνουν χάνουν, τότε δικαιούται»
Για το φετινό πρωτάθλημα: «Βλέπουμε, ίσως, το καλύτερο πρωτάθλημα σε θέμα ανταγωνισμού και πρέπει να βρούμε τρόπο τα επόμενα χρόνια να καταλήξουμε σε τούτο το πρωτάθλημα, διότι με 12 ομάδες θα χαθούν πάλι άλλοι τόσο Κύπριοι προπονητές και παίκτες.  Είναι μεγάλη υπόθεση και δεν είναι καθόλου τυχαία τα αποτελέσματα της Εθνικής.  Κόψαμε πίσω σε θέμα Εθνικών ομάδων, ούτε ομάδα δεν μπορούμε να κερδίσουμε. Οι Κύπριοι δεν μπορούν να κάθονται στην κερκίδα και να καλούνται στην Εθνική».
Για το αυριανό Ολυμπιακός-ΑΠΟΕΛ: «Δεν είμαι προφήτης. Μπορεί να ξυπνήσει ο φίλος μου ο Τορναρίτης άλλοπως, μπορεί να ξυπνήσει ο φίλος μου ο Πρόδρομος άλλοπως, αλλά σοβαρά τώρα, δεν μας έδωσε καμιά ομάδα κάτι για να πούμε ότι υπερτερεί κάπου η μία ομάδα. Το βλέπω 1Χ2»
Για το αυριανό ντέρμπι Ανόρθωση-ΑΕΛ: Εάν η ΑΕΛ αύριο κάνει διπλό αυτόματα θεωρώ ότι τρεις ομάδες είναι για τον τίτλο. Εάν χάσει η Ανόρθωση από την ΑΕΛ τότε είναι εκτός τίτλου».

Δείτε το βίντεο της εκπομπής με όλα τα ενδιαφέροντα και σημαντικά που λέχθηκαν:

The post ΜΑΛΕΚΚΟΣ: «Τα λέμε εμείς και φαινόμαστε οι κακοί και είμαστε άνεργοι» – Ηχηρές ΑΤΑΚΕΣ για Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, Λέζιακς, Πίττα και όχι μόνο (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top