ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η «μηχανή» ΛΕΖΙΑΚΣ είναι η χαρά του… επιθετικού – Το φοβερό στατιστικό στα τελευταία 10 ματς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η «μηχανή» ΛΕΖΙΑΚΣ είναι η χαρά του… επιθετικού – Το φοβερό στατιστικό στα τελευταία 10 ματς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ασταμάτητος ο Λέζιακς και με Νέα Σαλαμίνα καθώς πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο έδωσε άλλες δύο ασίστ και έφτασε τις 10 στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι πράσινοι επικράτησαν με 2-0 της Νέας Σαλαμίνας με πρωταγωνιστές τον Τσέποβιτς που σκόραρε δις και τον Λέζιακς που… μοίρασε δις.

Ο Τσέχος αριστερός μπακ είναι σε τρομερή φόρμα καθώς στα τελευταία 10 ματς που αγωνίστηκε (με Εθνικό ήταν εκτός λόγω καρτών) μοίρασε 9 ασίστ τρομάζοντας τις αντίπαλες άμυνες. Σημειώστε σε αυτά και το αυτογκόλ του Σάλαι στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα από δική του προσπάθεια, οπότε είχε συμμετοχή σε 10 γκολ στα τελευταία 10 ματς!

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι μέχρι την 14η αγωνιστική είχε μόνο μια ασίστ, όμως είχε μείνει στον πάγκο σε 5 από αυτά τα ματς λόγω του ροτέισιον στην Ευρώπη.

Κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα έδωσε δύο γκολ στον Τσέποβιτς, ένα στο 14′ και ένα στο 37′, ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο για τη νίκη της ομάδας του τριφυλλιού.

Πλέον με την προσθήκη του Τσέποβιτς στο κουτί η Ομόνοια έχει ακόμη μια αξιόπιστη επιλογή στο σκοράρισμα, γεγονός που κάνει ακόμη πιο εύκολη τη δουλειά του Λέζιακς.

Α.Χ.

The post Η «μηχανή» ΛΕΖΙΑΚΣ είναι η χαρά του… επιθετικού – Το φοβερό στατιστικό στα τελευταία 10 ματς! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top