Επιρρίπτει ευθύνες στην Αστυνομία για την... παρωδία με τον parody λογαριασμό η Γιολίτη

Επιρρίπτει ευθύνες στην Αστυνομία για την... παρωδία με τον parody λογαριασμό η Γιολίτη

Για την υπόθεση με το λογαριασμό parody στα social media μίλησε η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Έμιλυ Γιολίτη στο Τρίτο του ΡΙΚ και στην εκπομπή "Πρωινό Δρομολόγιο" την Τετάρτη 10/2.

Οπως σχολίασε η Υπουργός, δεν παραπονέθηκε για κάτι που αφορούσε την ίδια αλλά γιατί η ανάρτηση περιείχε φωτογραφία του πατέρα της .

"Οφειλα να προστατέψω τον πατέρα μου. Και την οικογένεια μου θα την προστατέψω" όταν κάποιος χρησιμοποιεί στοιχεία και δεδομένα τους ανέφερε η Υπουργός.

"Ανέβασαν φωτογραφία του πατέρα μου, όχι δική μου". Η υπόθεση οπως ανέφερε η Υπουργός είχε κάποιο αποτέλεσμα όταν έγινε το παράπονο, αφού λίγο καιρό αργότερα, η φωτογραφία κατέβηκε.

"Σίγουρα δεν με ευχαριστεί το γεγονός ότι μπήκε η Αστυνομία στο σπίτι ενός συμπολίτη μας, είτε μπήκαν στο σωστό σπίτι είτε όχι. Λυπάμαι για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε. Είναι μια ενέργεια που είναι δυσανάλογη με μια διαδικτυακή ανάρτηση" σχολίασε στη συνέχεια η κ. Γιολίτη

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE