Επιρρίπτει ευθύνες στην Αστυνομία για την... παρωδία με τον parody λογαριασμό η Γιολίτη

Επιρρίπτει ευθύνες στην Αστυνομία για την... παρωδία με τον parody λογαριασμό η Γιολίτη

Για την υπόθεση με το λογαριασμό parody στα social media μίλησε η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Έμιλυ Γιολίτη στο Τρίτο του ΡΙΚ και στην εκπομπή "Πρωινό Δρομολόγιο" την Τετάρτη 10/2.

Οπως σχολίασε η Υπουργός, δεν παραπονέθηκε για κάτι που αφορούσε την ίδια αλλά γιατί η ανάρτηση περιείχε φωτογραφία του πατέρα της .

"Οφειλα να προστατέψω τον πατέρα μου. Και την οικογένεια μου θα την προστατέψω" όταν κάποιος χρησιμοποιεί στοιχεία και δεδομένα τους ανέφερε η Υπουργός.

"Ανέβασαν φωτογραφία του πατέρα μου, όχι δική μου". Η υπόθεση οπως ανέφερε η Υπουργός είχε κάποιο αποτέλεσμα όταν έγινε το παράπονο, αφού λίγο καιρό αργότερα, η φωτογραφία κατέβηκε.

"Σίγουρα δεν με ευχαριστεί το γεγονός ότι μπήκε η Αστυνομία στο σπίτι ενός συμπολίτη μας, είτε μπήκαν στο σωστό σπίτι είτε όχι. Λυπάμαι για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε. Είναι μια ενέργεια που είναι δυσανάλογη με μια διαδικτυακή ανάρτηση" σχολίασε στη συνέχεια η κ. Γιολίτη

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE