Άφαντος παραμένει 33χρονος στη Λάρνακα - Εξαφανισμένος εδώ και 10 ημέρες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άφαντος παραμένει 33χρονος στη Λάρνακα - Εξαφανισμένος εδώ και 10 ημέρες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του LUKASZ DAWID PISZCZEK, 33 ετών, από την Πολωνία, ο οποίος ελλείπει από την οικία του στη Λάρνακα, από το πρωί της 1ης Φεβρουαρίου 2021. 

Ο 33χρονος περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.85μ. περίπου, με κοντά μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. 

 Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24804060, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE