Εντοπίστηκαν παράνομες φιάλες αερίου - Εξετάσεις για πάρε-δώσε με κατεχόμενα

Εντοπίστηκαν παράνομες φιάλες αερίου - Εξετάσεις για πάρε-δώσε με κατεχόμενα

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, μέλη της Αστυνομίας (Αστυνομικού Σταθμού Πέρα Χωριού), με τη συνοδεία μελών των Ηνωμένων Εθνών, μετέβησαν για έρευνα χθες Τρίτη 9/2 το πρωί, σε δύσβατη περιοχή εντός της νεκρής ζώνης, πλησίον του χωριού Ποταμιά. 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν 35 καινούριες σφραγισμένες φιάλες αερίου (11-13 κιλών), η πώληση των οποίων στις ελεύθερες περιοχές απαγορεύεται.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού συνεχίζει τις εξετάσεις.



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.