Εντοπίστηκαν παράνομες φιάλες αερίου - Εξετάσεις για πάρε-δώσε με κατεχόμενα

Εντοπίστηκαν παράνομες φιάλες αερίου - Εξετάσεις για πάρε-δώσε με κατεχόμενα

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, μέλη της Αστυνομίας (Αστυνομικού Σταθμού Πέρα Χωριού), με τη συνοδεία μελών των Ηνωμένων Εθνών, μετέβησαν για έρευνα χθες Τρίτη 9/2 το πρωί, σε δύσβατη περιοχή εντός της νεκρής ζώνης, πλησίον του χωριού Ποταμιά. 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν 35 καινούριες σφραγισμένες φιάλες αερίου (11-13 κιλών), η πώληση των οποίων στις ελεύθερες περιοχές απαγορεύεται.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού συνεχίζει τις εξετάσεις.



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE