Τα... μαζεύει για τις ευθύνες στην Αστυνομία η Γιολίτη

Τα... μαζεύει για τις ευθύνες στην Αστυνομία η Γιολίτη

Σε σχέση με την αναμετάδοση δηλώσεων της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κας Έμιλυς Γιολίτη στο κρατικό ραδιόφωνο και τους τίτλους που συνόδευσαν τα ρεπορτάζ, η Υπουργός επιθυμεί να διευκρινίσει ότι:

Σε καμία περίπτωση δεν ανέφερε στις δηλώσεις της ότι επιρρίπτει ευθύνες στην Αστυνομία για τον τρόπο που ενήργησε σε σχέση με τον λογαριασμό στο Τουίτερ. Ούτε και συνάγεται αυτό το συμπέρασμα από τις δηλώσεις της. 

Η Αστυνομία έδρασε, σύμφωνα με τις νενομισμένες διαδικασίες, τις οποίες πάντοτε ακολουθεί σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE