Τα... μαζεύει για τις ευθύνες στην Αστυνομία η Γιολίτη

Τα... μαζεύει για τις ευθύνες στην Αστυνομία η Γιολίτη

Σε σχέση με την αναμετάδοση δηλώσεων της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κας Έμιλυς Γιολίτη στο κρατικό ραδιόφωνο και τους τίτλους που συνόδευσαν τα ρεπορτάζ, η Υπουργός επιθυμεί να διευκρινίσει ότι:

Σε καμία περίπτωση δεν ανέφερε στις δηλώσεις της ότι επιρρίπτει ευθύνες στην Αστυνομία για τον τρόπο που ενήργησε σε σχέση με τον λογαριασμό στο Τουίτερ. Ούτε και συνάγεται αυτό το συμπέρασμα από τις δηλώσεις της. 

Η Αστυνομία έδρασε, σύμφωνα με τις νενομισμένες διαδικασίες, τις οποίες πάντοτε ακολουθεί σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τον U Thant στον Γκουτέρες: Οι επισκέψεις των ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο και οι ηγέτες που συνάντησαν – Οι σταθμοί στην ιστορία του Κυπριακού

Από τον U Thant στον Γκουτέρες: Οι επισκέψεις των ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο και οι ηγέτες που συνάντησαν – Οι σταθμοί στην ιστορία του Κυπριακού

Η παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο αποτελεί πάντοτε γεγονός με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς τέτοιες επισκέψεις πραγματοποιούνται μόνο σε περιόδους που διαμορφώνονται σημαντικές εξελίξεις στο Κυπριακό ή όταν καταβάλλεται σοβαρή προσπάθεια για επανεκκίνηση των διαπραγματεύσεων.