ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανακριτές μαζί με το θύμα χτενίζουν την περιοχή της απόπειρας φόνου – Απειλές, άλογα κούρσας και…άφαντοι κάλυκες στο σκηνικό

Ανακριτές μαζί με το θύμα χτενίζουν την περιοχή της απόπειρας φόνου –  Απειλές, άλογα κούρσας και…άφαντοι κάλυκες στο σκηνικό

Συνεχίζονται οι έρευνες στην περιοχή Χαλεπιανές στο Τσέρι, όπου χθες Τρίτη 9/2 νωρίς το βράδυ, σημειώθηκε απόπειρα φόνου εναντίον 38χρονου άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, o 38χρονος άνδρας που έχει καταθέσει στους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας τα όσα σημειώθηκαν χθες βράδυ, βρίσκεται στο σημείο για υποδείξεις σκηνών με τους άνδρες της Αστυνομίας να κάνουν εξονυχιστικές έρευνες τόσο για εντοπισμό κάλυκων, που υπολογίζεται ο αριθμός τους να ανέρχεται στους επτά, όσο και για άλλα τεκμήρια που θα τους βοηθήσουν στην υπόθεση.

Όπως γνωρίζουμε ο 38χρονος ανάφερε στους ανακριτές ότι δεχόταν απειλές, ενώ φαίνεται να έχει ανοιχτά μέτωπα με συγκεκριμένα πρόσωπα λόγω των επαγγελματικών του δραστηριοτήτων. Πρόκειται για ιδιοκτήτη φάρμας αλόγων κούρσας στον ιππόδρομο και οι οικονομικές διαφορές που είχε με άλλα πρόσωπα τον έθεσαν ως στόχο.

Στα χέρια των ανακριτών βρίσκεται και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, το οποίο αναμένεται να δώσει νέα στοιχεία σχετικά με τις ενέργειες των δραστών, όπου σύμφωνα με τον 38χρονο ήταν δύο οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες και επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού.

Στην κατάθεση του ο 38χρονος εκτός των άλλων έχει αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος δρόμος είναι η διαδρομή που ακολουθεί επί καθημερινής βάσης, με τους ανακριτές να βλέπουν ένα οργανωμένο σχέδιο των δραστών, οι οποίοι πιθανόν να είχαν υπό παρακολούθηση τον στόχο τους μέρες πριν δράσουν.

Υπενθυμίζουμε ότι αφού πρώτα δέχθηκε τους πυροβολισμούς ο 38χρονος προχώρησε ακόμη περίπου 7 χιλιόμετρα και ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα του, όπου και κατέφθασε η Αστυνομία. Πάντως από τα σημεία που κτύπησαν οι σφαίρες ο 38χρονος φάνηκε τυχερός που δεν τραυματίστηκε.

Οι έρευνες από το ΤΑΕ Λευκωσίας στο σημείο συνεχίζονται, ενώ αναμένεται να κληθούν και άλλα πρόσωπα για καταθέσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top