ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ Γαρπόζη για το Ανόρθωση-ΑΕΛ: «Θεωρώ ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ κλειστό»

Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ Γαρπόζη για το Ανόρθωση-ΑΕΛ: «Θεωρώ ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ κλειστό»

Τα προγνωστικά του για το αποψινό ντέρμπι στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” ανάμεσα στην Ανόρθωση και την ΑΕΛ, έδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Κύπριος προπονητής Αλέξης Γαρπόζης, ο οποίος στο παρελθόν, έπαιξε ποδόσφαιρο και στις δύο ομάδες.

Συγκεκριμένα είπε:

«Θεωρώ ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ κλειστό. Η ΑΕΛ προέρχεται από μία κακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο με την Πάφο. Είμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο που οι ομάδες προσπαθούν χωρίς να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο, να παίρνουν αποτελέσματα. Η ΑΕΛ έχει παράδοση να μην κερδίζει πολλά εκτός έδρας παιχνίδια. Θα προσέξουν και οι δύο προπονητές τη μεσοαμυντική τους λειτουργία. Είναι ένα πρωτάθλημα που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και ο τίτλος διεκδικείται από τέσσερις ομάδες.

Η Ανόρθωση θα είναι σίγουρα στην πρώτη τετράδα και είναι καιρός να αρχίσει να ρισκάρει στα ντέρμπι ο προπονητής. Πρέπει να αρχίσει να κερδίζει και αυτά τα ματς με τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου, αφού αν χάσει σήμερα, θα μείνει αρκετά μακριά. Αν είσαι για παράδειγμα δέκα βαθμούς μακριά από την κορυφή και παίζεις κάθε εβδομάδα ντέρμπι στα πλέι-οφ, σκέψου ποσό δύσκολο είναι να καλύψεις τέτοιες διαφορές.

Την ΑΕΛ την παίρνει να μη χάσει. Αρχίζει από το Χ και γέρνει προς το διπλό το σημερινό ντέρμπι. Η Ανόρθωση έχει κι αυτή πολύ καλή βαθμολογική συγκομιδή στην έδρα της και συνεχόμενες επιτυχίες τον τελευταίο καιρό. Κυνηγάει την ουσία χωρίς να παίζει φαντεζί ποδόσφαιρο. Προσέχει τη μεσοαμυντική λειτουργία της που είναι πολύ καλή και έχει παίκτες που μπορεί να κάνουν μεγάλη ζημιά, όπως ο Κβιλιτάια, τον οποίο οι αμυντικοί της ΑΕΛ θα πρέπει προσέξουν ιδιαίτερα. Αν μπει γκολ, θα μπει ένα, αυτό πιστεύω εγώ.

Η ΑΕΛ είναι ομάδα η οποία έχασε μόνο δύο βαθμούς στο Τσίρειο, ενώ ακόμη και στη μέτρια εμφάνιση της στο παιχνίδι με την Πάφο κέρδισε. Τέτοια τρίποντα, είναι τρίποντα πρωταθλητισμού. Αν αρχίσει να παίρνει και πόντους εκτός έδρας, μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα και να μεγαλώσει κι άλλο ως ομάδα».

Σχολιάζοντας γενικά το φετινό πρωτάθλημα, είπε: «Όλες οι ομάδες έχουν στόχους και οι διαφορές έχουν μικρύνει. Έχει πάρα πολλά χρόνια να δούμε στην Κύπρο πάνω από δύο ομάδες να διεκδικούν το πρωτάθλημα. Βλέπω την ΑΕΛ, τον Απόλλωνα και την Ομόνοια να πηγαίνουν μέχρι τέλους για τον τίτλο. Για την Ανόρθωση μπορεί να το πω αυτό αν κερδίσει σήμερα, διότι αν χάσει, θα μεγαλώσουν οι αποστάσεις και θα είναι δύσκολο. Στην κάτω ζώνη γίνεται χαμός. Ο ΑΠΟΕΛ έχει μπλεξίματα, έπρεπε να κερδίσει προχθές τον Εθνικό και θα είναι εξαιρετικά δύσκολα τα επόμενα δύο παιχνίδια. Όλες οι ομάδες έχουν στόχους και δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις στα μεταξύ τους παιχνίδια, τα οποία είναι όλα ντέρμπι».

The post Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ Γαρπόζη για το Ανόρθωση-ΑΕΛ: «Θεωρώ ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ κλειστό» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top