ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τιμούρ: «Όλο το πρωτάθλημα είναι μπροστά μας – Μπορούμε να καλύψουμε τη διαφορά»

Τιμούρ: «Όλο το πρωτάθλημα είναι μπροστά μας – Μπορούμε να καλύψουμε τη διαφορά»

Οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια μετά το ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα ντέρμπι σήμερα. Πιστεύω ότι σήμερα κάναμε αρκετά για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, Είχαμε ευκαιρίες καλές όμως δυστυχώς δεν τις αξιοποιήσαμε και μπορούσε στο τέλος να χάσουμε. Πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα μαζί μας. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με την ΕΝΠ, θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε».

Aν η Ανόρθωση μπορεί να καλύψει τη διαφορά των έξι βαθμών από την κορυφή: «Έχουμε να διεκδικήσομε 36 βαθμούς και με ρωτάς αν μπορούμε να καλύψουμε τους 6 βαθμούς; Έχουμε 12 παιχνίδια μπροστά μας. Πιστεύω ότι όλο το πρωτάθλημα είναι μπροστά μας. Εμείς μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα οπουδήποτε. Τελευταία δεν έχουμε την εύνοια της τύχης και ελπίζω να τη βρούμε στη συνέχεια».

The post Τιμούρ: «Όλο το πρωτάθλημα είναι μπροστά μας – Μπορούμε να καλύψουμε τη διαφορά» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top