ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Διπλό φονικό στη Λευκωσία – Σκότωσε τον γιο και τη γυναίκα του

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Διπλό φονικό στη Λευκωσία – Σκότωσε τον γιο και τη γυναίκα του

Διπλό φονικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 11/2 στην επαρχία Λευκωσίας και συγκεκριμένα στο χωρίο Εργάτες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άνδρας φέρεται να σκότωσε τη σύζυγο και τον γιο του, ενώ τρίτο μέλος της οικογένειας τραυματίστηκε.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις. Ο πατέρας, μετά τη διάπραξη του εγκλήματος διέφυγε με το αυτοκίνητο του και αναζητείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE