ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τι είπε ο Κοινοτάρχης - Παρακολουθούσε την οικογένεια το Γραφείο Ευημερίας

ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τι είπε ο Κοινοτάρχης - Παρακολουθούσε την οικογένεια το Γραφείο Ευημερίας

Το πρωί της Πέμπτης (11/2) ολόκληρη η Κύπρος ξύπνησε με την είδηση της τραγωδίας στο χωριό Εργάτες (Λευκωσία) η οποία συγκλονισε την κοινωνία .

Το διπλό φονικό , όπου πατέρας μαχαίρωσε και σκότωσε μητέρα και γιό, ενώ απο θαύμα γλύτωσε απο την επίθεση ο δεύτερος γιός.

Δεν μπορεί να το πιστέψει ο Κοινοτάρχης Εργατών, Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος μιλώντας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είπε πως ήταν μια οικογένεια που δεν απασχόλησε την Κοινότητα. Ανέφερε ότι αντιμετώπιζαν οικονομικές δυσκολίες οι οποίες ήταν γνωστές και ότι οι κοινότητα όσο μπορούσε τους βοηθούσε, ενώ όπως επισήμανε οτι η οικογένεια βρισκόταν επι την επίβλεψη του Γραφείου Ευημερίας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE