ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τι είπε ο Κοινοτάρχης - Παρακολουθούσε την οικογένεια το Γραφείο Ευημερίας

ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τι είπε ο Κοινοτάρχης - Παρακολουθούσε την οικογένεια το Γραφείο Ευημερίας

Το πρωί της Πέμπτης (11/2) ολόκληρη η Κύπρος ξύπνησε με την είδηση της τραγωδίας στο χωριό Εργάτες (Λευκωσία) η οποία συγκλονισε την κοινωνία .

Το διπλό φονικό , όπου πατέρας μαχαίρωσε και σκότωσε μητέρα και γιό, ενώ απο θαύμα γλύτωσε απο την επίθεση ο δεύτερος γιός.

Δεν μπορεί να το πιστέψει ο Κοινοτάρχης Εργατών, Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος μιλώντας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είπε πως ήταν μια οικογένεια που δεν απασχόλησε την Κοινότητα. Ανέφερε ότι αντιμετώπιζαν οικονομικές δυσκολίες οι οποίες ήταν γνωστές και ότι οι κοινότητα όσο μπορούσε τους βοηθούσε, ενώ όπως επισήμανε οτι η οικογένεια βρισκόταν επι την επίβλεψη του Γραφείου Ευημερίας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE