ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΙΛΗΣΕ ο νέος πορτιέρο της Ομόνοιας – Η μεταγραφή του, το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων για Φαμπιάνο και ο Μπεργκ

ΜΙΛΗΣΕ ο νέος πορτιέρο της Ομόνοιας – Η μεταγραφή του, το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων για Φαμπιάνο και ο Μπεργκ

Στην ιστοσελίδα www.zaglebie.sosnowiec.pl μίλησε το νέο απόκτημα της Ομόνοιας, Kacper Chorążka.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

Για τη μεταγραφή του στην Ομόνοια: «Δεν μπορώ να πω ότι πριν από αυτή τη μεταγραφή ήμουν σίγουρος τι θα βρω μπροστά μου. Η απόφαση έπρεπε να ληφθεί μέσα σε λίγες ώρες γιατί έκλεινε το μεταγραφικό παράθυρο στην Κύπρο. Όπως και να’ χει μετά από μια εβδομάδα μπορώ να πω με πλήρη επίγνωση ότι θα είναι ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα μου».

Για το πλάνο της Ομόνοιας για τον ίδιο: «Το πλάνο του συλλόγου για εμένα είναι να γνωρίσω το πρωτάθλημα και τους παίκτες τους πρώτους έξι μήνες και να μάθω όσα περισσότερα μπορώ για την θέση του τερματοφύλακα. Αυτή τη στιγμή βασικός τερματοφύλακας είναι ο Βραζιλιάνος Φαμπιάνο που έπαιξε σε Πόρτο και Φενέρμπαχτσε ενώ οι άλλοι δύο τερματοφύλακες με τους οποίους ανταγωνίζομαι για τη θέση στον πάγκο είναι διεθνείς με την Εθνική Κύπρου. Γνωρίζω, ωστόσο, τις δυνατότητες μου και γνωρίζω ότι μπορώ να κάνω πολλά ακόμα και να παλέψω για τη θέση του νούμερο ένα στην εστία της Ομόνοιας. Ευελπιστώντας ότι θα μπορώ να το κάνω την επόμενη σεζόν».

Για το γεγονός πως υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλους συλλόγους για τον Φαμπιάνο: «Αποδεικνύει το επίπεδο του και αυτά που δείχνει την φετινή σεζόν. Εγώ από την πλευρά μου επικεντρώνομαι στην συμπεριφορά μου και στο τι μπορώ να προσφέρων στον σύλλογο. Αν το τεχνικό επιτελείο αποφασίσει ότι αξίζω να αγωνιστώ σε κάποιο παιχνίδι, τότε θα… αρπάξω την ευκαιρία μου».

Για τη φιλοσοφία του Μπεργκ: «Μου αρέσει το στυλ παιχνιδιού του προπονητή μας, το οποίο είναι να κυριαρχήσεις του αντιπάλου και να ελέγξεις τις καταστάσεις στο γήπεδο».

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα της συνέντευξης

The post ΜΙΛΗΣΕ ο νέος πορτιέρο της Ομόνοιας – Η μεταγραφή του, το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων για Φαμπιάνο και ο Μπεργκ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top