ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαγνήτης: «Να πάνε σπίτι τους! Αυτό για Ομόνοια είναι μεγάλη υπόθεση…» – Τι είπε για ΑΠΟΕΛ, Μπεργκ, Ανόρθωση-ΑΕΛ και όχι μόνο

Μαγνήτης: «Να πάνε σπίτι τους! Αυτό για Ομόνοια είναι μεγάλη υπόθεση…» – Τι είπε για ΑΠΟΕΛ, Μπεργκ, Ανόρθωση-ΑΕΛ και όχι μόνο

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Νίκος Μαγνήτης, μίλησε την Πέμπτη στον ραδιοφωνικό σταθμό του Πολίτη 107.6 FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για το αν ο ΑΠΟΕΛ κρατά μόνο το τρίποντο: «Όπως το είπες, το μόνο θετικό εκτός από το τρίποντο, είναι ότι σε ένα παιχνίδι κόντρα στον πολύ καλό Ολυμπιακό, σκόραρε ο Γκάρνερ και φαίνεται πως μπαίνει στο πετσί της ομάδας. Είναι και ο Κατσαντώνης. Κρατάμε το τρίποντο και 1-2 καλούς παίκτες».

Για την άμυνα του ΑΠΟΕΛ: «Καλώς ή κακώς δεν μπορούμε να δώσουμε καμία πίστωση. Βέβαια ο Σάββας αυτούς βρήκε, με αυτούς προσπαθεί. Στο τέλος της ημέρας, λέμε κερδίσαμε τον Ολυμπιακό. Τα προβλήματα είναι εκεί και δεν έφυγαν. Αν δεν γίνει εκκαθάριση, είναι πολλά τα προβλήματα. Δεν γίνεται να έχεις δύο αμυντικούς 1.90 και να περνά η μπάλα, στην φάση του Μάντζη δεν κινήθηκαν για να πιάσουν κεφαλιά. Δεν φτιάχνονται αυτά τα λάθη από τη μια μέρα στην άλλη. Η ποιότητα δεν είναι καλή. Μιλάμε για τον ΑΠΟΕΛ και είναι κρίμα να παλεύει για την εξάδα».

Για τον προϋπολογισμό: «Όταν μιλάμε για 10.000.000, θα πάρω παράδειγμα 2-3 μικρομεσαίες. Καρμιώτισσα, Χρύσης Μιχαήλ. Πόσα να έχει; Υπάρχει ο Ρομό που είναι από τους καλύτερους επιθετικούς που είδα. Έχει 600.000 μπάτζετ και έχει από τους καλύτερους σέντερ φορ. Η Νέα Σαλαμίνα έχει Οσέι. Κι ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να βρει τέτοιους παίκτες; Δεν πιάνουμε κάποιον με 4.000 ευρώ μηνιάτικο γιατί δεν είναι καλός, πρέπει να είναι των 35.000 για να μας κάνει».

Για τη συνέχεια στον ΑΠΟΕΛ: «Όταν μιλάμε για εκκαθάριση, μιλάμε για γενική, όχι για παίκτες. Αυτοί που ήταν στις ακαδημίες έκαναν την δουλειά τους σωστά; Τώρα που τους χρειάζεται τους νέους ο ΑΠΟΕΛ πού είναι; Να πάνε σπίτι τους. Από αυτούς που ήρθαν το Καλοκαίρι, εκτός από τον Ζαχίντ, ποιος μπορεί να μείνει; Δεν γίνεται να περιμένουμε τον Ντε Βινσέντι να γίνει καλά. Πρέπει να είναι καλά γιατί πιάνει 300.000 ευρώ».

Για το αν είναι ο πάτος για τον ΑΠΟΕΛ η φετινή σεζόν: «Μάλιστα. Αν τα βάλαμε όλα κάτω, είναι ναι. Εφτά συνεχόμενα πρωταθλήματα, Ευρώπη, ήμασταν στους δυνατούς. Φέτος, η ομάδα που έβγαλε τον ΑΠΟΕΛ έξω, ήταν πιο αδύνατη από αυτούς που έβγαζε ο ΑΠΟΕΛ παλιά».

Για το αν θα συνείσφερε στον ΑΠΟΕΛ: «Μου έδωσε όνομα ο ΑΠΟΕΛ. Έχω την υποχρέωση, και αμμισθί πάω, να βοηθήσω όπου θέλουν. Τότε όταν έχανε ο ΑΠΟΕΛ, ντρεπόμασταν να δούμε τους φιλάθλους στα μάτια μετά από 15 μέρες».

Για την είσοδο στην εξάδα ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια: «Φαίνονται οι διαφορές, είναι μια καθωσπρέπει ομάδα. Δεν παύει όμως από το να είναι ένα ντέρμπι. Απουσιάζει ο κόσμος, που θεωρώ πως είναι το 35% του αγώνα».

Για το Ανόρθωση-ΑΕΛ (0-0): «Βόλεψε την Ομόνοια και τον Απόλλωνα, όμως να μην ξεχνάμε την δουλειά που γίνεται στην ΑΕΛ. Βγάζω το καπέλο του Κέρκεζ. Ο Τιμούρ είπε πως γεμίζει το σακούλι. Όταν πας για πρωτάθλημα, δεν γεμίζει το σακούλι με ένα βαθμό».

Για τον Τσέποβιτς της Ομόνοιας: «Η Ομόνοια τον βρήκε, σωστά; Εμείς τι ψάξαμε σαν ΑΠΟΕΛ να βρούμε; Ήρθε και σε δύο παιχνίδια έβαλε τα γκολάκια του. Σκεφτείτε τον ΑΠΟΕΛ που είναι σε δύσκολη κατάσταση, βγάζει έναν-έναν Κύπριο. Η Ομόνοια που πάει για πρωτάθλημα παίζει με Λοΐζου και ο Μποτεάκ είναι στον πάγκο. Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση».

Για τον Μπεργκ: «Κορυφαίος με σφραγίδα ο Μπεργκ. Ο άνθρωπος εκφράζει τους παίκτες του και με το παραπάνω, βγάζει το 110% των παικτών».

The post Μαγνήτης: «Να πάνε σπίτι τους! Αυτό για Ομόνοια είναι μεγάλη υπόθεση…» – Τι είπε για ΑΠΟΕΛ, Μπεργκ, Ανόρθωση-ΑΕΛ και όχι μόνο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top