Κάλεσε την αστυνομία επειδή περίμενε για ώρα στην ουρά και έχασε το πρωινό σε φαστφουντάδικο

Κάλεσε την αστυνομία επειδή περίμενε για ώρα στην ουρά και έχασε το πρωινό σε φαστφουντάδικο

Η πανδημία του κορονοϊού εκτός από όλα τα άσχημα που μας έχει φέρει, μας έμαθε να είμαστε και υπομονετικοί.

Να κάνουμε υπομονή με τα lockdown, υπομονή μέχρι να μπορούμε να διασκεδάσουμε ξανά και κυρίως υπομονή στις ατέλειωτες ουρές στα μαγαζιά.

Ωστόσο φαίνεται πως αυτό δεν ισχύει για όλους. Συγκεκριμένα μια γυναίκα στην Βρετανία περίμενε αρκετή ώρα στην σειρά ώστε να πάρει το πρωινό των McDonald’s.

Όμως όταν έφτασε η σειρά της, την ενημέρωσαν πως δεν μπορεί να παραγγείλει πρωινό αφού από εκείνη την ώρα δεν σέρβιραν, μπορούσε όμως να πάρει κανονικά κάποιο άλλο γεύμα.

Τότε εκείνη έγινε έξαλλη και κάλεσε την αστυνομία, ώστε να διαμαρτυρηθεί γι’ αυτό.

Η αστυνομία αναγκάστηκε να της εξηγήσει πως αυτός δεν είναι λόγος για να την καλεί και της εξήγησε σε ποιες περιπτώσεις τηλεφωνούμε στις Αρχές.

Εκείνη ωστόσο επέμεινε πως η αστυνομία έπρεπε να μπει στο μαγαζί και να λύσει το θέμα της, με τους αστυνομικούς να της εξηγούν πως αυτό είναι κάτι που μάλλον πρέπει να το αντιμετωπίσει μόνη της.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Λίγες ώρες απομένουν πλέον μέχρι την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής, σε μια διαδικασία που εξελίσσεται σε πολιτικό θρίλερ, καθώς οι ισορροπίες παραμένουν ρευστές και κανένα στρατόπεδο δεν εμφανίζεται βέβαιο για το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE