Κάλεσε την αστυνομία επειδή περίμενε για ώρα στην ουρά και έχασε το πρωινό σε φαστφουντάδικο

Κάλεσε την αστυνομία επειδή περίμενε για ώρα στην ουρά και έχασε το πρωινό σε φαστφουντάδικο

Η πανδημία του κορονοϊού εκτός από όλα τα άσχημα που μας έχει φέρει, μας έμαθε να είμαστε και υπομονετικοί.

Να κάνουμε υπομονή με τα lockdown, υπομονή μέχρι να μπορούμε να διασκεδάσουμε ξανά και κυρίως υπομονή στις ατέλειωτες ουρές στα μαγαζιά.

Ωστόσο φαίνεται πως αυτό δεν ισχύει για όλους. Συγκεκριμένα μια γυναίκα στην Βρετανία περίμενε αρκετή ώρα στην σειρά ώστε να πάρει το πρωινό των McDonald’s.

Όμως όταν έφτασε η σειρά της, την ενημέρωσαν πως δεν μπορεί να παραγγείλει πρωινό αφού από εκείνη την ώρα δεν σέρβιραν, μπορούσε όμως να πάρει κανονικά κάποιο άλλο γεύμα.

Τότε εκείνη έγινε έξαλλη και κάλεσε την αστυνομία, ώστε να διαμαρτυρηθεί γι’ αυτό.

Η αστυνομία αναγκάστηκε να της εξηγήσει πως αυτός δεν είναι λόγος για να την καλεί και της εξήγησε σε ποιες περιπτώσεις τηλεφωνούμε στις Αρχές.

Εκείνη ωστόσο επέμεινε πως η αστυνομία έπρεπε να μπει στο μαγαζί και να λύσει το θέμα της, με τους αστυνομικούς να της εξηγούν πως αυτό είναι κάτι που μάλλον πρέπει να το αντιμετωπίσει μόνη της.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE