ΛΕΜΕΣΟΣ: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 27χρονος μετά από τροχαίο – Συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 27χρονος μετά από τροχαίο – Συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία όχημα που οδηγούσε 20χρονος στην οδό Γρίβα Διγενή συγκρούστηκε με ποδήλατο στο οποίο επέβαινε 27χρονος με αποτέλεσμα αυτός να εκσφενδονιστεί στην άσφαλτο και να τραυματιστεί σοβαρά.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Γ.Ν Λεμεσού ενώ στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του διακομίστηκε στο Γ.Ν  Λευκωσίας όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Φέρει πολλαπλά τραύματα καθώς και βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση σύμφωνα με τους ιατρούς ενώ για το τροχαίο συνελήφθη ο 20χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος πέρασε από αλκοτεστ με μηδενική ένδειξη καθώς και ναρκοτεστ το που ήταν αρνητικό.

Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE