ΛΕΜΕΣΟΣ: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 27χρονος μετά από τροχαίο – Συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 27χρονος μετά από τροχαίο – Συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία όχημα που οδηγούσε 20χρονος στην οδό Γρίβα Διγενή συγκρούστηκε με ποδήλατο στο οποίο επέβαινε 27χρονος με αποτέλεσμα αυτός να εκσφενδονιστεί στην άσφαλτο και να τραυματιστεί σοβαρά.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Γ.Ν Λεμεσού ενώ στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του διακομίστηκε στο Γ.Ν  Λευκωσίας όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Φέρει πολλαπλά τραύματα καθώς και βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση σύμφωνα με τους ιατρούς ενώ για το τροχαίο συνελήφθη ο 20χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος πέρασε από αλκοτεστ με μηδενική ένδειξη καθώς και ναρκοτεστ το που ήταν αρνητικό.

Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Συντονισμός με Χριστοδουλίδη με το βλέμμα στο 2028 - Η ΕΔΕΚ ανοίγει ξανά τις πόρτες στους διαγραφέντες

ΔΗΚΟ: Συντονισμός με Χριστοδουλίδη με το βλέμμα στο 2028 - Η ΕΔΕΚ ανοίγει ξανά τις πόρτες στους διαγραφέντες

Στο ΔΗΚΟ, η νέα συνάντηση της Γραμματείας του κόμματος, με τον Νίκο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Δευτέρας, επιβεβαιώνει ότι η συνεργασία με το Προεδρικό,  συνεχίζεται και αποκτά πιο οργανωμένο χαρακτήρα. Στην ΕΔΕΚ, η απόφαση για άρση όλων των διαγραφών επιχειρεί να σηματοδοτήσει μια διαφορετική επανεκκίνηση: αυτή της εσωτερικής συσπείρωσης και της επιστροφής ανθρώπων που τα προηγούμενα χρόνια βρέθηκαν εκτός κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE