8ημερη προσωποκράτηση στον 59χρονο δολοφόνο - Διαδικασία εξπρές

8ημερη προσωποκράτηση στον 59χρονο δολοφόνο - Διαδικασία εξπρές

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία προσωποκράτησης για τον 59χρονο Κωστάκη Γιάγκου, δράστη του διπλού άγριου φονικού που σημειώθηκε χθες (11/2) στους Εργάτες.

Μετά από ολιγόλεπτη διαδικασία -που πραγματοποιήθηκε στο ΓΝ Λευκωσίας όπου και νοσηλεύεται- εγκρίθηκε το αίτημα των ανακριτών του ΤΑΕ Λευκωσίας για προσωποκράτηση του 59χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο φερόμενος ως δράστης, δεν έφερε καμία ένσταση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Είναι μάλιστα πολύ πιθανόν μετά το πέρας της 8ήμερης προσωποκράτησης, και την ολοκλήρωση των ερευνών της Αστυνομίας, η υπόθεση να παραπεμφθεί στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE