8ημερη προσωποκράτηση στον 59χρονο δολοφόνο - Διαδικασία εξπρές

8ημερη προσωποκράτηση στον 59χρονο δολοφόνο - Διαδικασία εξπρές

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία προσωποκράτησης για τον 59χρονο Κωστάκη Γιάγκου, δράστη του διπλού άγριου φονικού που σημειώθηκε χθες (11/2) στους Εργάτες.

Μετά από ολιγόλεπτη διαδικασία -που πραγματοποιήθηκε στο ΓΝ Λευκωσίας όπου και νοσηλεύεται- εγκρίθηκε το αίτημα των ανακριτών του ΤΑΕ Λευκωσίας για προσωποκράτηση του 59χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο φερόμενος ως δράστης, δεν έφερε καμία ένσταση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Είναι μάλιστα πολύ πιθανόν μετά το πέρας της 8ήμερης προσωποκράτησης, και την ολοκλήρωση των ερευνών της Αστυνομίας, η υπόθεση να παραπεμφθεί στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.