8ημερη προσωποκράτηση στον 59χρονο δολοφόνο - Διαδικασία εξπρές

8ημερη προσωποκράτηση στον 59χρονο δολοφόνο - Διαδικασία εξπρές

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία προσωποκράτησης για τον 59χρονο Κωστάκη Γιάγκου, δράστη του διπλού άγριου φονικού που σημειώθηκε χθες (11/2) στους Εργάτες.

Μετά από ολιγόλεπτη διαδικασία -που πραγματοποιήθηκε στο ΓΝ Λευκωσίας όπου και νοσηλεύεται- εγκρίθηκε το αίτημα των ανακριτών του ΤΑΕ Λευκωσίας για προσωποκράτηση του 59χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο φερόμενος ως δράστης, δεν έφερε καμία ένσταση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Είναι μάλιστα πολύ πιθανόν μετά το πέρας της 8ήμερης προσωποκράτησης, και την ολοκλήρωση των ερευνών της Αστυνομίας, η υπόθεση να παραπεμφθεί στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE