8ημερη προσωποκράτηση στον 59χρονο δολοφόνο - Διαδικασία εξπρές

8ημερη προσωποκράτηση στον 59χρονο δολοφόνο - Διαδικασία εξπρές

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία προσωποκράτησης για τον 59χρονο Κωστάκη Γιάγκου, δράστη του διπλού άγριου φονικού που σημειώθηκε χθες (11/2) στους Εργάτες.

Μετά από ολιγόλεπτη διαδικασία -που πραγματοποιήθηκε στο ΓΝ Λευκωσίας όπου και νοσηλεύεται- εγκρίθηκε το αίτημα των ανακριτών του ΤΑΕ Λευκωσίας για προσωποκράτηση του 59χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο φερόμενος ως δράστης, δεν έφερε καμία ένσταση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Είναι μάλιστα πολύ πιθανόν μετά το πέρας της 8ήμερης προσωποκράτησης, και την ολοκλήρωση των ερευνών της Αστυνομίας, η υπόθεση να παραπεμφθεί στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE