ΚΥΠΡΟΣ: Κατ’οίκον παράδοση για πέργκολα ή κιόσκι; Μόνο στην Κύπρο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Κατ’οίκον παράδοση για πέργκολα ή κιόσκι; Μόνο στην Κύπρο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το αγαπημένο μας ‘I Love Cyprus ΡΕ’ δεν σταματά να μας εκπλήσσει.

Αφορμή για να ξεσπάσουμε σε γέλια αυτή τη φορά, ήταν ή φωτογραφία που αναρτήθηκε και παρουσιάζει ένα φορτηγό εν κινήσει.

Κι αν ως εδώ αυτό μοιάζει απόλυτα φυσιολογικό, προσπαθήστε να εξηγήσετε το γεγονός ότι το συγκεκριμένο φορτηγό μεταφέρει στην καρότσα του μια ολόκληρη... πέργκολα! Ναι καλά ακούσατε, πέργκολα!

Καλωσορίσατε στην Κύπρο, τη χώρα των θαυμάτων.

Απολαύστε υπεύθυνα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE