Και όμως: Μαύρα και ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ τα νέα παπούτσια παικτών της… Ομόνοιας! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Και όμως: Μαύρα και ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ τα νέα παπούτσια παικτών της… Ομόνοιας! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Γιαν Λέζιακς ανάρτησε φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το «Ηλίας Πούλος» μαζί με συμπαίκτες του, κρατώντας τα νέα τους παπούτσια.

Ο Τσέχος αμυντικός, μαζί με τον Χούμποτσαν επέλεξαν να έχουν μαύρο χρώμα, όμως αυτό που έκανε εντύπωση είναι πως οι Λούφτνερ, Ασάντε και Παπουλής διάλεξαν το… πορτοκαλί!

Η δημοσίευση του Λέζιακς: 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jan Lecjaks (@lecounn)

The post Και όμως: Μαύρα και ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ τα νέα παπούτσια παικτών της… Ομόνοιας! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα η ανέγερση του Νέου Νοσοκομείου Πόλεως Χρυσοχούς, σημαντικά όλα τα θέματα υγείας»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα η ανέγερση του Νέου Νοσοκομείου Πόλεως Χρυσοχούς, σημαντικά όλα τα θέματα υγείας»

Ευρείας σύσκεψης για το Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την Προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE