Ελλάδα - Τραγωδία: Νεκρός άνδρας που τον καταπλάκωσε ένα δέντρο

Ελλάδα - Τραγωδία: Νεκρός άνδρας που τον καταπλάκωσε ένα δέντρο

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 70χρονος άνδρας στα Γουλεδιανά Ρεθύμνου. Σύμφωνα με το cretapost.gr το απόγευμα της Παρασκευής ο άνδρας πήγε να κόψει ένα δέντρο. Ωστόσο το δέντρο τον πλάκωσε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής

Στο σημείο κλήθηκε η πυροσβεστική καθώς χρειάστηκε να απεγκλωβίσει τον άτυχο άνδρα καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE