Νέα ΕΠΑΦΗ προέδρου και Χρύση Μιχαήλ και το… ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΝ

Νέα ΕΠΑΦΗ προέδρου και Χρύση Μιχαήλ και το… ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΝ

Μετά την πρωινή επαφή προέδρου (Δημήτρη Βραχίμη) και κόουτς (Χρύση Μιχαήλ), όπου το Themasports σας ενημέρωσε για το τι έγινε, σήμερα το απόγευμα υπήρξε νέα επικοινωνία των δύο ανδρών.

Διαβάστε επίσης: Τι έγινε στο ΤΕΤ Α ΤΕΤ Χρύση Μιχαήλ με προέδρου για το μέλλον του Κύπριου κόουτς

Ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας οριστικοποίησε την απόφαση του στον Κύπριο κόουτς ότι συνεχίζουν μαζί με μοναδικό στόχο να οδηγήσουν την ομάδα σε θετικά αποτελέσματα και μέσα από τους αγώνες πλέι οφ να προσπαθήσουν – εάν κατέστη δυνατό και εφικτό – την παραμονή στην Ά κατηγορία.

Έτσι, ο Χρύσης Μιχαήλ θα συνεχίσει κανονικά στον πάγκο της Καρμιώτισσας κοουτσάροντας την στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

The post Νέα ΕΠΑΦΗ προέδρου και Χρύση Μιχαήλ και το… ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΝ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών και από εξωτερικό για τις αποκαλύψεις Δρουσιώτη

Λετυμπιώτης: Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών και από εξωτερικό για τις αποκαλύψεις Δρουσιώτη

Σε μια εφ’ όλης της ύλης παρέμβαση στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» του Sigma, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης ξεκαθάρισε τις προθέσεις της κυβέρνησης γύρω από τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας, με κυριότερα τις καταγγελίες για διαφθορά και την κρίση στην κτηνοτροφία.

BEST OF TOTHEMAONLINE