Νέα ΕΠΑΦΗ προέδρου και Χρύση Μιχαήλ και το… ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΝ

Νέα ΕΠΑΦΗ προέδρου και Χρύση Μιχαήλ και το… ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΝ

Μετά την πρωινή επαφή προέδρου (Δημήτρη Βραχίμη) και κόουτς (Χρύση Μιχαήλ), όπου το Themasports σας ενημέρωσε για το τι έγινε, σήμερα το απόγευμα υπήρξε νέα επικοινωνία των δύο ανδρών.

Διαβάστε επίσης: Τι έγινε στο ΤΕΤ Α ΤΕΤ Χρύση Μιχαήλ με προέδρου για το μέλλον του Κύπριου κόουτς

Ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας οριστικοποίησε την απόφαση του στον Κύπριο κόουτς ότι συνεχίζουν μαζί με μοναδικό στόχο να οδηγήσουν την ομάδα σε θετικά αποτελέσματα και μέσα από τους αγώνες πλέι οφ να προσπαθήσουν – εάν κατέστη δυνατό και εφικτό – την παραμονή στην Ά κατηγορία.

Έτσι, ο Χρύσης Μιχαήλ θα συνεχίσει κανονικά στον πάγκο της Καρμιώτισσας κοουτσάροντας την στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

The post Νέα ΕΠΑΦΗ προέδρου και Χρύση Μιχαήλ και το… ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΝ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.