Ελλάδα - Ηράκλειο: Άγρια συμπλοκή στις φυλακές -Κρατούμενος στο νοσοκομείο

Ελλάδα - Ηράκλειο: Άγρια συμπλοκή στις φυλακές -Κρατούμενος στο νοσοκομείο

Συμπλοκή σημειώθηκε πριν από λίγο στις φυλακές Αλικαρνασσού, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός Έλληνα κρατουμένου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με χτυπήματα σε όλο του το σώμα.

Στο επεισόδιο ενεπλάκη ένας ομογενής από τη Ρωσία, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια για ανθρωποκτονία, και ένας Έλληνας, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης 20 ετών για μεταφορά λαθρομεταναστών.

Οι πληροφορίες του Creta24 αναφέρουν ότι το περαστικό συνέβη μέσα στο κελί του Έλληνα, το οποίο επισκέφθηκε ο ομογενής κρατούμενος.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο και για προπηλακισμό των σωφρονιστικών υπαλλήλων. Οι λόγοι του καβγά δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη. 

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE