Κύπρος: Πήγε σούπερμαρκετ, δεν πάτησε φρένο και πάρκαρε... πάνω σε άλλο αυτοκίνητο! - Φωτογραφία

Κύπρος: Πήγε σούπερμαρκετ, δεν πάτησε φρένο και πάρκαρε... πάνω σε άλλο αυτοκίνητο! - Φωτογραφία

Άλλο ένα εντυπωσιακό και συνάμα... απόλυτα Κυπριακό στιγμιότυπο γίναμε μάρτυρες.

Η χιουμοριστική σελίδα ‘I Love Cyprus ΡΕ’ δημοσίευσε μια επική φωτογραφία για άλλη μια φορά. Συγκεκριμένα, στο χώρο στάθμευσης γνωστής αλυσίδας σουπερμάρκετ κάποιος -όπως φαίνεται- βιαζόταν αρκετά.

Και αφού όπως λέει ο σοφός λαός ‘όποιος βιάζεται, σκοντάφτει’ κάτι παρόμοιο συνέβηκε και στη δική μας περίπτωση.

Μόνο που επειδή δε μπορούσε να... σκοντάψει το συγκεκριμένο όχημα κατέληξε ΠΑΝΩ σε άλλο αυτοκίνητο! Ναι, όχι δίπλα, όχι πίσω, όχι στο πλάι αλλά ΠΑΝΩ σε άλλο σταθμευμένο όχημα.

Άλλο ένα στιγμιότυπο νωρίς στη σεζόν, υποψήφιο για το πάρκινγκ της χρονιάς.

Απολαύστε υπεύθυνα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.