Τον δάγκωσε φίδι αλλά και ο... κορωνοϊός

Τον δάγκωσε φίδι αλλά και ο... κορωνοϊός

Πρωτοφανής περιπέτεια -και μάλιστα σε δύο... δόσεις- περίμενε έναν 58χρονο από την κοινότητα Γιαννιτσοχώρι στην Ζαχάρω Ηλείας, ο οποίος κατέφυγε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής όταν τον δάγκωσε φίδι. Αυτή, ωστόσο, ήταν μόνο η αρχή για τους μπελάδες που ακολούθησαν!

Αρχικά, το επικίνδυνο δάγκωμα αντιμετωπίστηκε από τη νοσηλεύτρια του Κέντρου Υγείας, η οποία συνέστησε στον 58χρονο να πάει και στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας για να έχει πιο ολοκληρωμένη θεραπεία.

Πράγματι, εκείνος πήγε με ιδιωτικό όχημα στο νοσοκομείο, αλλά για να μπει μέσα υποβλήθηκε σε rapid test. Και τότε, δέχθηκε δεύτερη «κεραμίδα», καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό!

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE