Τον δάγκωσε φίδι αλλά και ο... κορωνοϊός

Τον δάγκωσε φίδι αλλά και ο... κορωνοϊός

Πρωτοφανής περιπέτεια -και μάλιστα σε δύο... δόσεις- περίμενε έναν 58χρονο από την κοινότητα Γιαννιτσοχώρι στην Ζαχάρω Ηλείας, ο οποίος κατέφυγε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής όταν τον δάγκωσε φίδι. Αυτή, ωστόσο, ήταν μόνο η αρχή για τους μπελάδες που ακολούθησαν!

Αρχικά, το επικίνδυνο δάγκωμα αντιμετωπίστηκε από τη νοσηλεύτρια του Κέντρου Υγείας, η οποία συνέστησε στον 58χρονο να πάει και στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας για να έχει πιο ολοκληρωμένη θεραπεία.

Πράγματι, εκείνος πήγε με ιδιωτικό όχημα στο νοσοκομείο, αλλά για να μπει μέσα υποβλήθηκε σε rapid test. Και τότε, δέχθηκε δεύτερη «κεραμίδα», καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό!

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

Στο μήνυμα της επετείου της 1ης Απριλίου, στο Κυπριακό και σε θέματα επικαιρότητας αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE