Τον δάγκωσε φίδι αλλά και ο... κορωνοϊός

Τον δάγκωσε φίδι αλλά και ο... κορωνοϊός

Πρωτοφανής περιπέτεια -και μάλιστα σε δύο... δόσεις- περίμενε έναν 58χρονο από την κοινότητα Γιαννιτσοχώρι στην Ζαχάρω Ηλείας, ο οποίος κατέφυγε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής όταν τον δάγκωσε φίδι. Αυτή, ωστόσο, ήταν μόνο η αρχή για τους μπελάδες που ακολούθησαν!

Αρχικά, το επικίνδυνο δάγκωμα αντιμετωπίστηκε από τη νοσηλεύτρια του Κέντρου Υγείας, η οποία συνέστησε στον 58χρονο να πάει και στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας για να έχει πιο ολοκληρωμένη θεραπεία.

Πράγματι, εκείνος πήγε με ιδιωτικό όχημα στο νοσοκομείο, αλλά για να μπει μέσα υποβλήθηκε σε rapid test. Και τότε, δέχθηκε δεύτερη «κεραμίδα», καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό!

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE