Ελλείπουν από την οικία τους δύο 12χρονες στη Λευκωσία -Μήπως τις έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ελλείπουν από την οικία τους δύο 12χρονες στη Λευκωσία -Μήπως τις έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της 1. Laura Tokarova, 12 ετών, από τη Σλοβακία και της 2. Ayshe Ahmed, 12 ετών από τη Βουλγαρία, οι οποίες απουσιάζουν από το χώρο διαμονής τους στη Λευκωσία, από σήμερα το μεσημέρι.   

Η Laura περιγράφεται ως ύψους 1.65μ. περίπου, με καστανά μάτια και καστανά μακριά ίσια μαλλιά κατά την αναχώρηση της φορούσε μαύρο φούτερ, γκρι φόρμα και μαύρα παπούτσια. 

Η Ayshe περιγράφεται ως ύψους 1.57μ. περίπου, με καστανά σγουρά μαλλιά κατά την αναχώρηση της φορούσε μαύρο φούτερ και ανοιχτόχρωμο γαλάζιο τζιν παντελόνι.  

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE