Βραδινό «κτύπημα» Τσέποβιτς μετά τον… Ερμή

Βραδινό «κτύπημα» Τσέποβιτς μετά τον… Ερμή

Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Μάρκο Τσέποβιτς, ο οποίος σκόραρε κόντρα στον Ερμή το πέμπτο του γκολ με την πράσινη φανέλα, αλλά έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού, εξέφρασε την ικανοποίηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το νέο τέρμα που πέτυχε και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.

Δείτε το ποστάρισμα του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Scepovic Marko (@scepaaa44)

The post Βραδινό «κτύπημα» Τσέποβιτς μετά τον… Ερμή appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE